• Головна
  • Новини
  • Середня явка на виборах 23 грудня на Львівщині - понад 56% (попередні дані)

23.12.2018, 23:00

Середня явка на виборах 23 грудня на Львівщині - понад 56% (попередні дані)

Середня явка виборців на перших виборах рад і голів ОТГ на Львівщині, які відбулись сьогодні, 23 грудня, становить приблизно понад 56%. Такі дані повідомили у Львівській обласній організації ВО "Батьківщина".

Зокрема, станом на 20.00 явка виборців на виборах була така: Бібрська міська ОТГ – 59.84%; Меденицька селищна ОТГ – 51.97%; Зимноводівська ОТГ – 45.27%; Радехівська міська ОТГ – 56.22%;
Лопатинська селищна ОТГ – 69.48%.

Це дані спостерігачів від ВО “Батьківщина”.

Нагадаємо, сьогодні, 23 грудня, на Львівщині відбулися перші місцеві вибори у п’ятьох об’єднаних територіальних громадах.

А саме в Радехівській та Бібрській міських ОТГ, Меденицькій (Дрогобицький район) і Лопатинській (Радехівський район) - селищних ОТГ, а також у Зимноводівській сільській ОТГ (Пустомитівський район).

Загалом в області територіальні виборчі комісії зареєстрували 1040 кандидатів у депутати і 31 кандидата на посади міських, селищних і сільського голів.

Усього ж 23 грудня на Львівщині обирали 130 депутатів – по 26 в кожній із п’яти ОТГ. Найбільша конкуренція, відповідно, спостерігається у Радехівській та Бібрській міських ОТГ – у них зареєстровано 318 і 312 кандидатів у депутати.

Водночас загалом в Україні сьогодні, 23 грудня, у 78 об’єднаних територіальних громадах (9 міських, 16 селищних, 53 сільських ОТГ) в 13 областях України відбулися перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів.

 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: