10.09.2018, 09:45

До Львова докотилась війна за Аграрну партію

На офіційному сайт Аграрної партії Львівщини розміщено заяву, у якій йдеться про сьогоднішню, 10 вересня, прес-конференцію у Львові, яку, як сказано у документі, проведуть люди, «відсторонені від керівництва партією через заколотницькі ініціативи».

Подаємо текст заяви:  «Хвиля гібридної атаки Кремля докотилася і до Львова – у понеділок, 10 вересня, в місті планується проведення прес-конференції про ситуацію в Аграрній партії України та начебто авторитарні методи управління з боку її керівництва. Але хто хоча б трішки цікавиться політикою зрозуміє, що тут стирчать вуха Медведчука.

Активізація на українському політичному просторі проросійських сил з кожним днем набирає все ширших обертів. Війна проти України набула нового характеру і поступово перейшла із військового у політичний вимір. Москва не шкодує ні сил, ані засобів, ані грошей на скупівлю засобів масової інформації, політичних партій і громадських організацій, створюючи потужний антиукраїнський фронт напередодні виборів 2019 року.

Як відомо, останні дні Аграрна партія знаходиться в епіцентрі інформаційних подій через спробу грубого рейдерського захоплення організації, а лідер партії Віталій Скоцик публічно звинуватив одіозного Віктора Медведчука в організації цього заколоту і фактично першим відкрито виступив проти добре організованої кремлівської «п’ятої колони».

Анонсована прес-конференція цікава не через зміст – адже нічого нового й цікаво учасники заходу не розкажуть. Тим більше, що реального впливу на партійні процеси заявлені спікери вже не мають, оскільки були відсторонені від керівництва партією через заколотницькі ініціативи. Швидше навпаки – виглядає на намагання Поживанова, Корбана і Ко виправдати себе після достатньо резонансних звинувачень.

Цікаво інше – чому ці «партійні діячі», які жодного разу до цього не були Львові, раптом обрали саме наше місто для свого заходу. А тому, що дехто в Києві, а точніше у Москві, вважає галичан наївними і простаками, які повірять у будь-які казки, якщо її розповідати гарним тоном. Тому, що у столиці вже всі прекрасно знають ціну слів цих персонажів і їхню сумнівну діяльність у минулому. 
У понеділок представники так званої «опозиції» в Аграрній партії будуть розповідати про конфлікт всередині партії і подавати це все як внутрішні розборки. Хоча думаючій людині достатньо кількох хвилин, щоб скласти пазл картинки «хто і для чого?» і зрозуміти, що йдеться про дискредитацію українських сил і глобальну пропагандистську кампанію для реваншу наближених до Кремля політиків.

Прямо аж напрошується аналогія з гібридною війною РФ проти України, де Москва заперечує свою агресію на всіх дипломатичних площадках говорить про «внутрішню громадянську війну». Тут ті ж самі інструменти. Але що дивуватися – найманці завжди намагаються наслідувати своїх господарів…

Додамо, що сьогодні, 10 вересня, у Львівському прес-клубі має відбутись прес-конференція на тему « Ситуація в Аграрній партії України. Висловлення недовіри голові партії Віталію Скоцику».

Також нагадаємо, що днями  стався скандал  щодо Аграрної партії України. Зокрема,  голова партії Віталій Скоцик заявив, що партію  яка на попередніх місцевих виборах показала непоганий результат, хочуть захопити люди, яких пов'язують із іменем Віктора Медведчука. За словами Скоцик, також є спроба змістити його з посади голови через відмову працювати на проросійські сили в Україні. 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: