• Головна
  • Новини
  • Зловживання президента Української асоціації футболу Павелка - перше засідання ТСК

28.11.2019, 16:47

Зловживання президента Української асоціації футболу Павелка - перше засідання ТСК

Сьогодні, у четвер, 28 листопада, відбулося перше організаційне засідання Тимчасової слідчої комісії з питань розслідування можливих фактів порушення законодавства України та зловживання службовим становищем президентом Української асоціації футболу (ФФУ), головою Комітету Верховної Ради України з питань бюджету ВРУ 8-го скликання Павелком А.В. Йдеться про махінації щодо бюджетної програми "Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України" у 2017-2018 роках.

На першому засіданні Секретарем Комісії було обрано народного депутата Михайла Цимбалюка, - про це повідомлено на сайті  Батьківщина Львівщини

Член Комісії, народний депутат Григорій Мамка запропонував Комісії активніше скеровувати запити до правоохоронних органів і отримувати інформацію, приймати рішення щодо виклику представників правоохоронних органів на засідання ТСК.

Пропозицію підтримав Секретар ТСК Михайло Цимбалюк. Він сказав, що потрібно скерувати запити до всіх правоохоронних органів, встановити конкретні терміни підготовки відповідей для того, щоб на наступному засіданні можна було заслухати керівників правоохоронних органів та представників тих слідчих підрозділів, в яких є провадження по цих досудових розслідуваннях.

Комісія також затвердила графік проведення засідань, яким передбачено їх проводити не менше одного разу на місяць, основні напрямки роботи та орієнтовний план роботи.

Під час засідання члени Комісії також погодили перелік і зміст запитів до правоохоронних органів та депутатське звернення до відповідних слідчих підрозділів правоохоронних органів для термінового надання інформації про стан провадження досудових розслідувань.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: