• Головна
  • Новини
  • Злодій Андрій Львівській зробив інвестиції в кандидатів 2 млн дол. - Аброськін 

20.07.2019, 23:39

Злодій Андрій Львівській зробив інвестиції в кандидатів 2 млн дол. - Аброськін 

"А на що ж сподівається злочинний світ? Дуже велика частина засуджених розраховує на амністію, на нейприняття відповідних законів, які посилили би відповідальність лідерів злочинних угруповань, «злодіїв в законі» та їхніх корумпованих зв`язків, бо деякі з них інвестували великі гроші в своїх кандидатів і вже підраховують майбутній прибуток від отримання дивідентів".

Про це на своїй сторінці у ФБ написав перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін 

В’ячеслав Аброськін: "Завтра день голосування з виборів народних депутатів України. Вся країна чекає позитивних змін від законотворчої роботи нових представників народу України.

А на що ж сподівається злочинний світ? Дуже велика частина засуджених розраховує на амністію, на нейприняття відповідних законів, які посилили би відповідальність лідерів злочинних угруповань, «злодіїв в законі» та їхніх корумпованих зв`язків, бо деякі з них інвестували великі гроші в своїх кандидатів і вже підраховують майбутній прибуток від отримання дивідентів.

За отриманими даними, не утримався від вкладу в своє майбутнє й «злодій» Андрій Львівській». З його слів, заради змін в керівництві Національної поліції України він не пошкодував та зробив також «інвестиції» в розміру 2 млн долларів. Мрія у нього одна - пом’якшення відношення саме до його особи з боку кримінальної поліції.

Але він, мабуть, дійсно чудак. Як можна було забути, що він особа нон-ґрата в країнах Євросоюзу, США, Великобританії, й відкриті для нього поки двері тільки країн Афріки.

І спокою йому стовідсотково вже не буде, бо найближчим часом спілкування з ним будь-якого громадянина будь-якої країни може привести к відповідним санкціям зазначених країн вже безпосередньо до них особисто.

І до речі, тільки дізнався, що він - мій «земляк», як виявилося «народився» в Севастополі😉 ось так й триває наша боротьба добра та зла".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: