• Головна
  • Новини
  • Зеленський розповів, як шантажують і розвалюють його монобільшість у Раді

10.10.2019, 17:17

Зеленський розповів, як шантажують і розвалюють його монобільшість у Раді

Всередині Верховної Ради опоненти "Слуги народу" намагаються впливати на депутатів монобільшості, щоб ті не голосували за деякі закони.

Про це розповів Президент Володимир Зеленський на пресмарафоні у Києві.

"Вони дуже боляче в цілому ставляться і бояться будь-яких законопроектів, які пов’язані саме з депутатами. Друге, там деяких людей просто не було на голосуванні. Третє, немає  групи впливу будь-якого олігарха у партії "Слуга народу".

За його словами, є досвідчені парламентарі в інших партіях, які щодня займаються тільки одним – впливом: емоційним, грошовим та будь-яким іншим…

"Вони хочуть розколоти партію "Слуга народу". І роблять у деяких питаннях, наприклад, коли вони не проголосували за один із законів, після цього проголосували, тому що ми зустрілися, я почав говорити з депутатами, всі почали їм пояснювати.

Що зробили. Зранку приїхали ті люди, ходили по Верховній Раді. Відправляють різними віджетами. Вони там обмінялися телефонами. Відправляють СМС: "Завтра вашу тьощу посадят", - пишуть вони їм СМС, - "якщо ви зараз проголосуєте". Тобто вони користуються недосвідченістю деяких депутатів партії "Слуга народу", і це інформаційна політика всередині Верховної Ради.

Знімаються навіть офіси біля офісу партії "Слуга народу". Вони побачили, що хтось слабкий і його використовують".

Зеленський розповів і про інші випадки такого шантажу. За його словами, по 25-26 нардепів СН збирають і чинять на них тиск, розповідаючи про жахливі наслідки для нардепів тих чи інших рішень Ради. 

Нагадаємо, 19 вересня Рада провалила законопроект, який скасовує "правки Лозового" та дозволяє НАБУ і ДБР прослуховувати нардепів.

Після цього голова Верховної Ради Дмитро Разумков вичитав "слуг народу" і заявив, що вони його підставили. Незадоволені були таким рішенням і в Офісі президента. Зокрема, Богдан розлютився і кричав, що треба розпустити "слуг", а президент його заспокоював. 

4 жовтня Рада законопроект прийняла, але водночас закріпила імунітет нардепів.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: