• Головна
  • Новини
  • Застосування двостороннього скотчу 3МТМ у різних індустріях

03.05.2024, 09:57

Застосування двостороннього скотчу 3МТМ у різних індустріях

Застосування двостороннього скотчу 3МТМ у різних індустріях

Вже пройшли ті часи, коли головною і незаперечною ознакою хазяйновитості було вміння забити цвях. Сьогодні всі справжні господарі знають, що існує більш сучасний та зручний спосіб повісити на стіну картину чи полицю — використати для цього двосторонній скотч.

Такий статус незамінного помічника у розв’язанні різноманітних побутових завдань скотч 3МТМ здобув завдяки надзвичайній легкості в експлуатації. І справді, нанесення клейкої стрічки не займає багато часу та не вимагає від користувача докладання зайвих зусиль чи володіння специфічними навичками. Проте це далеко не єдина перевага скотчу 3МТМ перед іншими засобами скріплення поверхонь.

Миттєвість склеювання, універсальність застосувань, бережне ставлення до поєднуваних матеріалів, стійкість до деформацій та шкідливого впливу зовнішніх чинників — усі ці переваги сприяли зростанню попиту на двосторонній скотч у найрізноманітніших сферах не лише побутової, але й професійної діяльності.

Різні категорії двосторонніх клейких стрічок знаходять своє застосування у багатьох індустріях. Так, скотч 3МТМ на спіненій основі використовується у меблевому виробництві на етапі збирання чи для монтажу окремих декоративних і функціональних елементів на поверхню готового предмету меблів. Висока початкова адгезія таких стрічок дозволяє досягти надійного з’єднання між деталями різної конфігурації.

Ще одна галузь для застосування стрічок на спіненій основі — реклама. За допомогою двостороннього скотчу можна легко та швидко здійснювати монтаж вивісок, плакатів, демонстраційних панелей, вітрин. А особливості використаного у стрічці модифікованого адгезиву забезпечать якісне з’єднання не тільки у приміщені, але й на відкритому повітрі.

Для вирішення ряду завдань декораторського характеру — особливо таких, що вимагають передусім максимальної охайності та непомітності з’єднання — ви можете використовувати тонкий скотч 3МТМ. Крім того, його вирізняє висока початкова липкість та здатність взаємодіяти з різними за характером поверхнями: папером, пластиком, текстилем, склом, металом, деревиною.

Зазначені характеристики роблять цілком зрозумілим, чому й у галузі обслуговування автомобілів знаходять свої завдання, що вимагають залучення тонких клейких стрічок. Так, за допомогою скотчів цього виду здійснюються такі операції як ущільнення дверей, ізоляційні роботи, монтаж складових деталей конструкції у салоні автівки.

Використовуються тонкі двосторонні стрічки 3МТМ і у поліграфії, зокрема для ламінування. А також для тимчасової фіксації матеріалів під час друку, оскільки легко видаляються з поверхні будь-якого виду, не залишаючи на ній слідів клею.

А ось для здійснення масштабних робот у сферах ремонту та будівництва рекомендуємо обирати скотчі категорії VHBТМ. Їхні сильні сторони — довговічність з’єднання, висока стійкість до дії зовнішніх чинників, міцність клейового зв’язку — роблять їх ідеальним засобом для кріплення важких елементів конструкції чи деталей інтер’єру, виготовлених із деревини, скла, металів, композитів, пластиків. За посиланням https://inta.pro/ua/dvustoronnie-lenty на вас чекає широкий вибір двосторонніх клейких стрічок 3МТМ. Сподіваємося, серед них ви знайдете саме той скотч, що допоможе вам гідно відповісти на будь-які професійні виклики, відповідно до роду вашої діяльності. А якщо у процесі купівлі вам знадобиться порада спеціалістів, то наші консультанти радо її нададуть — усі дані для зв’язку вказані на сайті.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

Коментар

Блоги

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Мирослав Дністрянський

ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

Василь Чорний

Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: