• Головна
  • Новини
  • За суботу на Львівщині поліція зупинила роботу 248 торгових точок та закладів харчування

14.11.2020, 20:10

За суботу на Львівщині поліція зупинила роботу 248 торгових точок та закладів харчування

У першу карантинну суботу на Львівщині поліцейські оштрафували 54 порушників

Впродовж суботи, 14 листопада, львівські поліцейські блокували роботу ринків, ресторанів, різних точок продажу, які попри «карантин вихідного дня» продовжували працювати. Відтак у Львові та області поліцейські виписали штрафи 54 керівникам та працівникам закладів, які не реагували на зауваження припинити роботу, повідомила прес-служба поліції.

Загалом в області працювало 112 рейдових груп поліції.Від початку доби, 14 листопада,  станом на 18.00  поліцейські Львівщини припинили діяльність 248 об’єктів торгівлі та закладів громадського харчування, які працювали всупереч обмежень «карантину вихідного дня», запроваджених урядом України.

На керівників та громадян, які не реагували на зауваження поліцейських та не припиняли правопорушення, складено 54 адміністративних протоколів за ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 Від початку доби, 14 листопада,  станом на 18.00  поліцейські Львівщини припинили діяльність 248 об’єктів торгівлі та закладів громадського харчування, які працювали всупереч обмежень «карантину вихідного дня», запроваджених урядом України.

На керівників та громадян, які не реагували на зауваження поліцейських та не припиняли правопорушення, складено 54 адміністративних протоколів за ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

 © Головне управління Національної поліції у Львівській області: https://lv.npu.gov.ua/news/diyalnist/karantin-vixidnogo-dnya-na-lvivshhini-policzei-ski-pereviryayut-dotrimannya-protiepidemichnix-obmezhen/

Нагадаємо, що штраф за порушення правил карантину становить до 34 тис. грн, тоді як для посадових осіб сума більша – до 170 тис. грн.

Тим часом, поки поліція виписувала штрафи та не дозволяла працювати, у Львівській міській раді працювала гаряча лінія підтримки підприємців.

П’ятдесят міських юристів впродовж дня отримали більше 400 викликів. Телефоном вони роз’яснювали працівникам та підприємцям їхні права. На місця представники мерії виїжджали 20 разів.

Нагадаємо, мерія Львова не погодилася на запровадження «карантину вихідного дня» і оголосила суботу та неділю робочими днями на території міста.

Тим часом правоохоронці виконують розпорядження уряду, яке забороняє роботу закладів харчування, спортзалів, торгових центрів. Поліція стежить за дотриманням карантинних правил та штрафує порушників.Також у суботу зранку, 14 листопада, поліція заблокувала роботу найбільших ринків Львова.


https://zaxid.net/news/
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: