• Головна
  • Новини
  • Жахлива забудова вул. Малоголосківської: суперщільне життя у квартирах-чаплінках

18.02.2020, 16:15

Жахлива забудова вул. Малоголосківської: суперщільне життя у квартирах-чаплінках

У ФБ розмістили фото, які свідчать, що у Львові забудова в районі вул. Малоголоськівській ведеться не по-людському щільно - як тільки можуть це робити жаднючі до грошей забудовники.

Фото розміщені на сторінці Вулиця Малоголосківська

Із таким написом: "Джекпот-мікрорайон (столярувка), в якому стоять джекпот-будинки (чаплінки), в яких продаються джекпот квартири (девелупки) з виглядом на 7 інших джекпот-будинків (девелупок)".

"Чаплінки" - це похідний термін від прізвища ексголовного архітектора Львова Юліана Чаплінського. Саме левова частка відповідальності за таку скандальну забудову лежить на Львівській міській раді в особі Андрія Садового і його підручних, під безпосредньою орудою котрих міська влада і дозволила увесь цей жах.    

Свого часу сайт "Наші гроші. Львів" повідомив, що четверо забудовників будують в одному з найбільш скандальних, з точки зору кількості конфліктів, районі вулиць Малоголосківська та Під Голоско. "Нагадаємо, саме тут відбувається найбільше протестів мешканців щодо щільності житлової забудови та відсутності інфраструктури.

Зокрема, дозвіл на зведення п’яти багатоповерхівок тут отримала компанії «Плюс Інвест Девелопмент», яка належить Орестові Луцишину, Назарові Симаничу та Богданові Продивусу. Родина останнього володіє також готелем «Львів».

Також п’ять містобудівних умов та обмежень має «Львівська інвестиційна компанія», директором та співвласником якої є Назарій Бербека, син колишнього голови ДПА у Львівській області Володимира Бербеки. Також засновниками компанії є львів’янин Тарас Дідик, засновник торгової марки «Нова оселя» та киянин Олександр Потернак, який водночас є директором з буріння компанії «Нафтогаз».

Івано-франківець Олександр Островський з компаньйоном львів’янином Василем Левицьким також будують на вулиці Під Голоско. Два їх підприємства «Лев Девелопмент» та «Зодчий  2010» отримали дозволи на п’ять будинків. Компанія, до речі, прописана в Івано-Франківську, а у Львові бізнесмени заснували ще одну компанію з надзвичайно схожою назвою ««Лев ДевелопментС».

Будує тут і компанія «Львів Буд Покізол», що належить колишньому львів’янину, а тепер громадянину Канади, Андрію Лозинському, який свого часу заснував чи не першу у Львові  консалтингову компанію для допомоги емігрантам «Еміграційний Міст –Україна». Другим засновником є Роман Жишко, який також володіє заводом з виробництва пінопласту".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: