• Головна
  • Новини
  • З площі Ринок стартував веломарафон «Львівська Сотка. Осінь»

26.09.2021, 12:41

З площі Ринок стартував веломарафон «Львівська Сотка. Осінь»

Сьогодні у Львові відбуваються два масштабні спортивні заходи – чемпіонат України з бігу по шосе на 10 км «Run the World. Львівська десятка» та традиційний велозаїзд на 100 км «Львівська Сотка. Осінь».

До учасників веломарафону долучився начальник управління спорту Львова, давши офіційний старт змаганням. пише пресслужба Львівської міськради.

«Доброго ранку, шановні учасники! Хочу побажати вам одного – щоб ця дистанція пройшла вам легко і ви отримали максимальне задоволення від сьогоднішнього заходу. Слава Україні!», – сказав головний спортсмен міста Антон Нікулін.

Наймасовіший аматорський велоівент «Львівська Сотка. Осінь» проводить ГО «Львівський Велоклуб» за підтримки управління спорту ЛМР, управління молоді та спорту ЛОДА та Федерації велосипедного спорту Львівської області.

Траса «ЛС(о)» – дистанція довжиною 100 км. Проходження траси фіксується на її контрольних пунктах. Кожен учасник вважається таким, що здійснює індивідуальний пробіг, і керується правилами дорожнього руху. Велосипедист, який встигне за 7 годин доїхати до фінішу, отримає медаль переможця.

Очікувана кількість учасників: 1500 велосипедистів з багатьох міст України, Білорусії, Польщі, Німеччини, Молдови, США.

Розклад:

7:45-10:00 – реєстрація (пл. Ринок, 1)

10:10-10:15 – відкриття «ЛС(о)»

10:15 – старт

10:15-10:50 – урочистий парад учасників до місця технічного старту, по маршруту: пл. Ринок – пр. Свободи – пл. Різні – проспект Чорновола – вул. Варшавська – вул. Замарстинівська – вул. Курортна – з/д вокзал Брюховичі.

11:00 – технічний старт по маршруту (100км): Брюховичі – Бірки -Буда-Крехів-Жовква-КрехівЛозино-Івано-Франкове-Лозино-Бірки-Брюховичі-фініш

12:30 – відкриття фінішу смт Брюховичі (залізнична станція)

18:00 – закриття фінішу смт Брюховичі (залізнична станція).

У зв’язку із проведенням веломарафону «Львівська Сотка. Осінь», з 08:00 год. до 18:30 год. міський громадський транспорту курсує зі змінами.

Зокрема, за словами Ореста Олеськіва, керівника управління транспорту, автобусні маршрути № 8, 8А та 22 у Брюховичах закорочені до ділянки вул. Курортної.

Автобусний маршрут № 8А тимчасово курсує до вул. Курортної (перетин із вул. Широкою).

Автобусний маршрут № 8 тимчасово курсує вул. Львівська – вул. Весняна – вул. Смолиста – вул. Незалежності України – за маршрутом.

Автобусний маршрут № 22 тимчасово курсує по вул. Замарстинівська – вул. Львівська – вул. Під Осова.

Довідка

Львівська Сотка (раніше Перша Сотня, Перша Сотка) — щорічні любительські змагання у форматі веломарафону, що проходять навколо Львова. Наймасовіші велозмагання у Західній Україні. Участь беруть велосипедисти із різних країн та на різноманітних велосипедах: шосейних, гірських, міських, гібридах, синглспідах, трекових, лігерадах та ін. Організатором заходу є Львівський велоклуб. З 2018 року відбувається двічі на рік різними маршрутами.

Змагання проходять у форматі веломарафону за правилами Audax Club Parisien. Учасники повинні проїхати дистанцію у 100 кілометрів за ліміт у 10 годин.

Усіх учасників, які вклались у ліміт, на фініші нагороджують заохочувальними призами. Крім того, призами нагороджують трійки тих, хто першими проходить всю дистанцію, та тих, хто першими проходить проміжний «гірський» фініш (затяжний підйом на 84-му кілометрі маршруту із набором висоти приблизно 40 метрів). Нагородження відбувається окремо в чоловічій та жіночій категоріях.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: