• Головна
  • Новини
  • На Самбірщині відбудеться веломарафон формату Gran Fondo Ukraine: частково обмежать рух

14.07.2021, 15:44

На Самбірщині відбудеться веломарафон формату Gran Fondo Ukraine: частково обмежать рух

Цієї неділі, 18 липня, у Старому Самборі стартуватиме веломарафон Gran Fondo Ukraine — демократичні й динамічні змагання, що щорічно збирають кілька сотень прихильників велоспорту. Такий веломарафон на Львівщині відбудеться вже вп’яте.

Про це повідомили у пресслужбі Львівської ОДА.

«Можна змагатися з суперником, з самим собою або просто отримувати задоволення від маршруту. Можна ставити рекорди у подоланні гірських дистанцій, а можна уперше в житті спробувати, що це таке - їздити у горах», — зазначають у громадській організації Lviv Bicycle Club, яка проводить веломарафон за підтримки управління молоді та спорту Львівської ОДА.

Цьогоріч на Gran Fondo вже зареєструвались близько півтисячі велосипедистів. Учасники на вибір долатимуть дистанції у 90 та 140 кілометрів. Найбільше учасників змагатиметься у віковій групі 30-34 роки.

«Щороку до нас на Львівщину на Gran Fondo приїжджають аматори велоспорту з усіх куточків України і навіть гості з сусідніх держав. Це не просто масштабна спортивна подія, це ще й відмінна промоція нашого краю», — зауважує начальник управління молоді та спорту Львівської ОДА Роман Хім‘як

Нагадаємо, Gran Fondo – це формат багатокілометрових велозаїздів, що був започаткований в Італії і набув популярності у багатьох країнах Європи, а останнім часом – і на інших континентах. Вперше Gran Fondo, або ж великі перегони, провели в італійському приморському містечку Чезенатіко у 1970 році.

У зв’язку з проведенням змагань на автомагістралі Львів-Ужгород на ділянці Старий Самбір-Ужок частково буде обмежений рух транспорту.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: