• Головна
  • Новини
  • Явка буде низька, а відсоток недійсних бюлетенів - великим, - Михайло Цимбалюк

07.10.2020, 18:06

Явка буде низька, а відсоток недійсних бюлетенів - великим, - Михайло Цимбалюк

Народний депутат України, голова Львівського обласного осередку партії «Батьківщина» Михайло Цимбалюк спрогнозував, що під час виборів 25 жовтня явка буде низька, а відсоток недійсних бюлетенів – великим.

Про це він заявив сьогодні, 7 жовтня, під час пресконференції у Львівському пресклубі.

«Готовність влади провести  чесні вибори вельми сумнівна. Судіть самі, сьогодні влада не робить елементарного – не проводить жодної роз’яснювальної роботи серед громадян щодо того, як голосувати  за новим взірцем бюлетеня. Більше того, ніхто, окрім деяких політичних сил, цим не займається. Відтак, ми передбачаємо, що великий відсоток бюлетенів буде не дійсним. І це не беручи до уваги можливих зловживань», – наголосив Михайло Цимбалюк.

Водночас він зазначив, що Верховна Рада України невідкладно має внести зміни до виборчого законодавства, аби вберегти здоров’я кожного виборця. Для цього у Ради залишився один день – 20 жовтня. З огляду на високі показники коронавірсної інфекції, процедура безпечного голосування має бути чітко прописана і широко роз’яснена. «Щоб на ДВК не утворювалися черги і щоб після виборів ми не мали переповнені лікарні і сумну статистику», – додав він.

Також Михайло Цимбалюк закликав громадян прийти на вибори 25 жовтня і виконати свій громадянський обов’язок. «Ми повинні прийти і проголосувати, строго дотримуючись приписів особистої безпеки. Маски, рукавички, дистанція, чітка процедура голосування для хворих і на дому. В іншому разі результат волевиявлення громадян буде спотворений», - сказав Михайло Цимбалюк.        

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: