31.05.2024, 16:19

Які жалюзі вибрати в дитячий садок?

Дізнайтеся, які жалюзі найкраще підійдуть для дитячого садка. Поради щодо вибору безпечних та функціональних варіантів.

Дитячий садок – місце, де дітки весело проводять час, вчаться чомусь новому та покращують комунікативні навички. Тому дуже важливим є облаштування кімнат у дитячому садочку, щоб діткам було там комфортно і спокійно перебувати там.

Наприклад, ролети на вікна день ніч, чудово підійдуть у такий простір, будуть добре пропускати сонячні промені та доповнювати інтер'єр. Однак, у дитячому садочку можна використовувати й інші види жалюзі. Детальніше про це розповімо у статті.

Вимоги до жалюзів для дитячого садка

При виборі жалюзів для садочка потрібно враховувати декілька важливих аспектів. Перший момент – ролети не мають затінювати приміщення на більше ніж 50% (однак, це не стосується спалень).

Що стосується матеріалів, то вони повинні бути пожежобезпечними, стійкими до температурних умов та засобі для дезінфекції. Третій важливий момент – жалюзі мають невибагливими у догляді, тут йдеться про механізми та матеріали.

Які варіанти жалюзів підійдуть для садочка?

Для дитячого садочка чудово підійдуть вертикальні жалюзі. Матеріал виготовлення таких конструкцій є міцним, практичним і безпечним. Завдяки вертикальному розміщенню, у кімнаті буде необхідний ступінь затінення, який необхідний дітям. Завдяки таким моделям у кімнату чудово потраплятиме повітря. До того ж вертикальних жалюзів існує безліч за відтінками, які ви зможете прекрасно поєднати в приміщенні.

Звісно, крім вертикальних, ви зможете вибрати й горизонтальні. Як правило, такі моделі виготовляються з алюмінію або пластику. Вони не будуть поглинати запахи, жир, а бруд із поверхні чудово змиватиметься. Такі жалюзі будуть прекрасно регулювати освітлення за допомогою повороту пластин. Горизонтальні жалюзі також можна підібрати у різних відтінках, щоб доповнити різні кімнати дитячого садочка:

  • кухню;
  • медичний кабінет;
  • роздягальню;
  • туалетну кімнату.

Не менш популярними вважаються і рулонні штори. Такі моделі найчастіше вибирають для спальні у садочку, коли потрібно регулювати рівень затемнення по декілька разів протягом дня. Полотна добре піддаються прибиранню, не вицвітають, його можна легко освіжати за допомогою вологої губки.

Замовити якісні ролети, горизонтальні чи вертикальні жалюзі для садочка, ви можете в інтернет-магазині Sunguard за вигідною вартістю. Фахівці компанії порекомендують оптимальні варіанти жалюзі відповідно до дизайну приміщення та бажаної колірної гами.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк про владику Василя Семенюка

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: