• Головна
  • Новини
  • Як розвантажити перехрестя Сахарова – Вітовського: проект ЛМР

25.07.2020, 17:47

Як розвантажити перехрестя Сахарова – Вітовського: проект ЛМР

У Львові розробляють проєктну документацію реконструкції вулиці Вітовського та перехрестя Сахарова – Вітовського. Найоптимальнішим варіантом у міськраді вважають заборону частини лівих поворотів на перехресті та застосування елементів одностороннього руху вулицею Героїв Майдану.

Про це повідомив у своєму блозі заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, повідомляє Твоє місто.

«Перехрестя є проблемним, тому що у кожного водія є велика кількість опцій, куди повернути, внаслідок чого зменшується його пропускна здатність. Часто рух тут є заблокованим», – зазначив Андрій Білий.

За його словами, фахівці опрацювали 15 варіантів організації дорожнього руху, серед яких відкинули варіант облаштування кільця, щоб зберегти простір біля Lеm Station.

Наразі найоптимальнішим вважають варіант, при якому частину лівих поворотів заборонять, а на вулиці Героїв Майдану, щоб уникнути блокування на перехресті, застосують елементи одностороннього руху.

«Щоб з вулиці Лук’яновича автомобілі виїжджали на Героїв Майдану одночасно з тим, як з Героїв Майдану на Коперника. Таким чином, тут організують одночасний рух, що дасть змогу значно зменшити затримки на перехресті», – пояснив Андрій Білий.

За словами Андрія Білого, потік із вулиці Вітовського на Сахарова є одним із основних, але він постійно блокується автівками, що їдуть прямо з Нечуя-Левицького на Вітовського або на Героїв Майдану. «Тому ми власне придумали елемент застосування моностороннього руху на вулиці Героїв Майдану», – сказав посадовець.

Також у міськраді планують врахувати можливість повороту з Княгині Ольги, Сахарова наліво, щоб була можливість створити маршрут Залізничний вокзал – Аквапарк.

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: