22.04.2019, 13:51

Я боролася за Квітку Цісик, - Оксана Муха

Львів’янка Оксана Муха здобула феєричну перемогу у вокальному проекті «Голос країни-9». Її тренером був всесвітньо відомий артист Дан Балан. Саме він супроводжував настановами і вірою талановиту львів’янку на шляху до перемоги.

Усю країну Оксана Муха вразила глибиною і теплом пісень легендарної Квітки Цісик, У творчість якої Оксана роками закохує тисячі слухачів по світу. Одне із перших інтерв’ю зірка дала кореспондентові WN.

«Я пам’ятаю, що в мене були приблизно схожі емоції, коли я заміж вийшла. І зранку оце відчуття: «Коли ти не знаєш, це точно було чи не точно». Стан дуже обнадійливий. Я розумію, що відкриваються горизонти, відкриваються перспективи. Сьогоднішня розмова з Даном мене дуже підбадьорила. Я розумію, що він в мене дуже повірив. І перспектива співпраці є класною. Якщо в мене Дан повірив, то українці тим паче», – зізнається Оксана Муха.

Оксана Муха розповіла, що саме сила Квітки Цісик і її талант допомогли вибороти перемогу.  

«У мене іноді складалося враження, що я опинилась в глухому куті. Коли я зважувала чи брати участь у проекті, чи ні. То був дуже складний період. Але все-таки перемогло бажання розповісти людям про Квітку. Власне, боротися за Квітку мені було значно приємніше, ніж за себе. Я йшла з одним бажанням «Хоч би я раз заспівала». А далі вже як буде. А те, що далі буде фінал і те, що тепер відбувається, – це взагалі космос», – поділилась враженнями співачка.

До столиці наразі переїжджати переможниця шоу не планує, адже джерело її натхнення і сили – у рідному Львові.

«Я нині завершую ремонт квартири у Львові. У ній і я, і мій син - кожен матиме свою кімнату. Ми обоє   дуже багато років жили в одній кімнаті. Я вісім довгих років працювала над тим, щоб ми з ним мали повноцінну квартиру на двох. Саме завершила ремонт і дійшла до меблів. Тому я не готова переїжджати до Києва. Думаю, що маю тут вбутися. Коли ж я відчую, що можна їхати, що тут я себе почуваю міцно, тоді, мабуть, і прийму таке рішення. На сьогодні для мене Львів – моя точка опори, місце моєї енергії, тут всі мої друзі. Місто, з якого я черпаю те, чим всі так захоплюються – це і мову, і пісню, і галицький, який, можливо, не завжди всім пасує, але гонор», –  додала львів’янка.

Утім, до столиці Оксана Муха буде часто наїздити, аби дарувати пісню киянам і всім тим, хто прагне її чути. 

«Водночас Київ – це місто, з якого можна широко працювати. Це місто більших можливостей. І я думаю, що мій час вже настав. Хочу вже більшого, ніж раніше. І відчуваю, що мене до снаги нові горизонти. Отже, абсолютно природньо, що я хочу бути в Києві», – зазначила Оксана Муха. 

Також Оксана Муха вдячна кожному повідомленню, кожному дзвінку і кожній згадці про неї, які надходили під час конкурсу з усіх куточків світу.

«Я це зрозуміла вже на прямих прослуховуваннях, коли почали дзвонити, коли почали писати. І я почала згадувати: справді, їздила і туди, і там була. Там діток підтримувала, а там – військових. В один момент всі згромадились  і нагадали про себе. І я відчула, як багато людей  за мене вболівають. Я дуже ціную підтримку кожного», - підсумувала артистка.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: