Іван Стецькович

політик, людина з почуттям гумору

Ексголова Яворівської РДА, ексдепутат Львівської обласної ради, ексдиректор школи, ексучитель історії і права. Одружений - вже без екс.


16.07.2020, 12:15

Хочеш незалежності і миру - розмовляй українською!

Наша мова - це наше лице, це те, що нас вирізняє серед інших націй.

Українці дуже толерантний народ, особливо, що стосувалося мови. А мовне протистояння в наше життя внесли російські політтехнологи ще в 90-х роках минулого століття з метою здобуття політичних дивідендів під час кожних виборів, використовуючи принцип: розділяй і володарюй.

І українці за цим всім спостерігали і навіть брали в цьому участь до 2014 року, допоки наш північний сусід з ідеологією "руской дєржавності" імені Чингісхана, при допомозі і безпосередній участі російських ЗМІ, армії і "п'ятої колони" в Україні (компартія, партія регіонів) не вдався до відкритої агресії і анексії українських територій.

Тепер мали б помудрішати всі, в тому числі і російськомовні патріоти України,що путін вбиває наших захисників незалежно від того, на якій мові вони розмовляють. Адже, захищаючи незалежність нашої держави, з російськомовного Дніпра загинуло не менше патріотів ніж з україномовного Львова.

І якщо ми зрозуміємо, що переставши послуговуватись мовою агресора, ніхто не буде дивитись і слухати російську пропаганду, то не буде в головах обдурених українців ніякого "рускаго міра"... Це розуміє путін і, не дивлячись на сьомий рік війни, він і дальше через "п'яту колону" у Верховній раді України продовжує свою імперську політику.
Тому шановні друзі: чия мова - того і влада. Хочеш миру - розмовляй українською!

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: