• Головна
  • Новини
  • Wizz Air поновлює польоти Відень-Київ з 12 травня, квитки – по €25

29.04.2020, 11:33

Wizz Air поновлює польоти Відень-Київ з 12 травня, квитки – по €25

Угорський лоукостер Wizz Air планує розпочати польоти за маршрутом Відень-Київ-Відень з 12 травня, квитки коштуватимуть 25 євро.

Про це свідчить інформація в системі бронювання квитків на офіційному сайті авіакомпанії, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, вже на 12 травня продаються квитки з Відня до Києва та у зворотному напрямку. Полетіти з австрійської столиці до України коштуватиме в цей день 24,99 євро, рейс Київ-Відень - 29,99 євро.

13 травня польоти між столицями не виконуватимуться. З 14 травня рейс Відень-Київ-Відень відбуватиметься на щоденній основі.

Вартість квитка Відень-Київ 14 травня становитиме 29,99 євро. Квитки на подальші дні, щонайменше до кінця червня, продаються за фіксованою ціною - 24,99 євро. Така ж ціна – 24,99 євро – щонайменше до кінця червня поширюється і на квитки на рейс з української столиці до Відня.

Як відомо, лоукостер Wizz Air вже з 1 травня розпочне польоти Європою зі столиці Австрії, на першому етапі за п’ятьма напрямками – до Дортмунда (Німеччина), Салонік (Греція), Лісабона (Португалія), Осло (Норвегія) та Ейндховена (Нідерланди).

Нагадаємо, з огляду на зменшення поширення коронавірусу уряд Австрії прийняв рішення про поетапне зняття/послаблення вжитих через пандемію коронавірусу обмежень, що буде втілюватися з двотижневим інтервалом для спостереження за динамікою нових захворювань. Перший етап розпочався 16 квітня, наступний – початок травня, далі – середина та кінець травня.

В Україні пов'язаний з COVID-19 каратин діє до 11 травня включно.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: