• Головна
  • Новини
  • Вулиці Замарстинівську та Мазепи з’єднають трамвайною колією

09.01.2020, 12:12

Вулиці Замарстинівську та Мазепи з’єднають трамвайною колією

У Львові планують з’єднати вулицю Замарстинівську з вулицею Мазепи.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Як розповів заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрій Білий, цього року планують замовити проектно-кошторисну документацію на реконструкцію вулиці Замарстинівська зі заміною інженерних мереж та прокладання трамвайної колії від вулиці Торф’яної до вулиці Мазепи.

Андрій Білий пояснив: «Якщо подивитися на схему електротранспорту Львова, то видно, що північний район міста – район проспекту Чорновола й вулиць Липинського та Хмельницького – не достатньо покритий електротранспортом. Тому ще минулого року міський голова Львова дав доручення передбачити можливість прокладання трамвайної лінії вулицею Замарстинівська.

Заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР також зазначив: «Відповідно, в проекті реконструкції ділянки вулиці Замарстинівської від вулиці Липинського до вулиці Торф’яна ми передбачили можливість продовження трамвайної колії. Таким чином, при продовженні ремонту вулиці Замарстинівська ми зможемо досить легко прокласти трамвайні колії далі, в напрямку до вулиці Мазепи.

Це дасть можливість сполучити мікрорайон вулиці Мазепи з центром швидким трамваєм». У цьому році ми плануємо замовити проектно-кошторисну документацію на реконструкцію вулиці Замарстинівська із заміною інженерних мереж та прокладанням трамвайної колії від вулиці Торф’яна до вулиці Мазепи».

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: