• Головна
  • Новини
  • Стало відомо, коли у Львові відмовляться від пільгових посвідчень у транспорті

05.02.2022, 09:09

Стало відомо, коли у Львові відмовляться від пільгових посвідчень у транспорті

Коли пільгові посвідчення у громадському транспорті стануть недійсними, необхідно буде мати Леокарт, щоб скористатися безкоштовним проїздом.

Про це пише "Еспресо.Захід".

Як пояснив виданню директор департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олег Забарило, це станеться через місяць-два. Проте все залежатиме від того, наскільки швидко місто зможе завершити перший етап запуску е-квитка. 

"Я хотів би, щоб це відбулося по завершенні лютого, щоб інші посвідчення не були дійсними. Але все залежить від того, наскільки є технічна можливість видати всі транспортні пільгові картки людям, які до нас звернулися. Звичайно, що на якомусь етапі ми мусимо дійти до того, щоб відмовитися від можливості пред’явлень посвідчень. На сьогодні маємо трохи більш ніж 100 тисяч заяв від людей на отримання транспортних карток. Видали вже близько 28 тис. карток", – сказав Олег Забарило і додав, що після обмеження інших видів посвідчень розпочнеться "друга хвиля подачі документів на отримання транспортних карток", адже в місті близько 250 тисяч пільговиків.

Однак зараз через серйозний спалах коронавірусу, ЛКП "Львівавтодор" не може підтримувати максимальні темпи видачі транспортних карток (4-5 тисяч на день). Адже це спричинює черги, які створюють більше можливостей для зараження вірусом.  

Стосовно учнівських пільгових Леокарт, директор департаменту сказав, що дедлайн подачі відповідними особами від шкіл у ЛКП "Львівавтодор" – 11 лютого. Однак ця дата може бути змінена, коли це питання обговорять з освітянами, щоб ті пояснили, чи є в цьому потреба. 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: