09.07.2019, 15:48

Водієві українського автобуса висунуто звинувачення

50-річний українець Микола Б. 7 липня спричинив дорожньо- транспорту пригоду на автостраді А4 неподалік міста Бжеґ, що в Опольському воєводстві (Польща).

Звинувачення в ненавмисному спричиненні катастрофи наземного транспорту почув 50-річний українець Микола Б., який 7 липня спричинив дорожньо-транспорту пригоду на автостраді А4 неподалік міста Бжеґ, що в Опольському воєводстві.

Чоловік, який керував автобусом, найвірогідніше, заснув за кермом, унаслідок чого транспортний засіб в’їхав у кювет. Автобусом їхали 37 українців, 13 з яких отримали травми,  про це повідомило Польське радіо.

Найвірогідніше, ми перекажемо справу українським правоохоронним органам, - каже речник опольської прокуратури Станіслав Бар:

«Без причини він з’їхав з дороги у кювет. Унаслідок цього випадку травм зазнали тринадцятеро пасажирів, всі вони є громадянами України, у тому числі один зазнав травм, що кваліфікуються як тяжкі. Підозрюваний визнав свою вину у зв’язку з висунутими йому звинуваченнями. Він відмовився давати пояснення, але відповідав на запитання, які йому ставив прокурор. За попередніми результатами слідства, причиною ДТП був сон (водія – ред.)».

Окрім цього, Миколу Б. звинувачують у завданні тілесних ушкоджень тринадцятьом пасажирам.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: