• Головна
  • Новини
  • Влада Львова застерігає від купівлі житла в комплексі на вул. Липинського - Городницькій, 47

01.12.2021, 12:26

Влада Львова застерігає від купівлі житла в комплексі на вул. Липинського - Городницькій, 47

Мешканців застерігають від купівлі житла в апарт-комплексі на вул. Липинського - Городницькій, 47 через відсутність дозвільних документів. Як повідомили у департаменті містобудування Львівської міської ради, забудовник розпочав продаж житла в апарт-комплексі, на побудову якого він не має жодних дозвільних документів.

Про це пише пресслужба ЛМР.

«За цією адресою мала б відбутися реконструкція та часткова надбудова/добудова складів. На такі роботи у січні 2018 року ТзОВ фірма «Юнітек» справді отримала містобудівні умови та обмеження. Майже через рік, у грудні того ж 2018-го, інспекція ДАБК у Львові видала дозвіл на виконання будівельних робіт. І, власне, у цьому документі чорним по білому зазначено: поверховість об'єкта становить 4 поверхи. Натомість міська інспекція ДАБК уже зафіксувала, що на об'єкті проведені бетонні роботи з будівництва 5-го поверху.

Зараз щодо цього будівництва триває перевірка міської інспекції ДАБК. Інспектори мають з’ясувати, чи відбулася власне реконструкція, або ж ТзОВ фірма «Юнітек» провадить нове будівництво. Від цього залежить і розмір штрафу, який випишуть фірмі. Проте вже однозначно можна сказати, що на забудовника з Липинського – Городницької чекають приписи на зупинення робіт, усунення порушень. Якщо ж порушень не усунуть, то і знесення зайвого поверху», - повідомили у департаменті містобудування.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: