• Головна
  • Новини
  • Військово-морські сили треба повністю перебудувати — міністр

18.09.2019, 16:11

Військово-морські сили треба повністю перебудувати — міністр

На розбудову ВМС України підуть роки, але саму реформу запустять дуже швидко. Наразі триває перегляд концепції, яким чином будуть розвиватися Військово-морські сили.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

"У нас взагалі питання розвитку ВМС – це питання дуже серйозного перегляду. Тому що, як відомо, вийшла з Криму дуже невелика частина, деякі з них звільнилися після цього. І нам треба повністю перебудовувати ВМС. Тобто це не питання тільки особового складу, це взагалі питання розбудови ВМС. Є нова концепція, яка була розроблена. Але, на жаль, мало з цієї концепції було реалізовано. Тобто ми маємо її зараз повністю запроваджувати. І взагалі це повний перегляд того, яким чином буде ВМС розвиватися", – зазначив Загороднюк.

За його словами, на перебудову ВМС підуть роки, однак саму реформу запустять досить швидко. Очільник Міноборони також назвав головні пріоритети реформування.

"В першу чергу, це розвиток інфраструктури. Є таке питання, як розвиток бойової інфраструктури та унеможливлення заходу ворожих сил з моря. Це перше. І, звичайно, розвиток самих кораблів. Тобто нарощування спроможностей. І також це розвиток особового складу, тренування, зміна доктрини", - сказав він.

Нагадаємо, 29 серпня Верховна Рада ІХ скликання призначила Андрія Загороднюка міністром оборони України. За відповідне рішення проголосували 314 народних депутатів.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: