• Головна
  • Новини
  • Ватерландер перевів стрілки відповідальності на Вітренка щодо недостатньої закупівлі газу

17.10.2021, 17:30

Ватерландер перевів стрілки відповідальності на Вітренка щодо недостатньої закупівлі газу

Екс-виконавчий директор НАК Нафтогазу Отто Ватерландер відповів на слова Юрія Вітренка щодо своєї відповідальності за недостатнє постачання газу, заявивши, що питання гарантування безперебійності поставок є обов‘язком Голови Правління.

Про це він написав у Фейсбук, передає Економічна правда.

"Ідея щодо того, що за безперебійність поставок відповідає одна людина, уповноважена на це в організації, у даному випадку – це я, є сміхотворною. У будь-якій національній нафтогазовій компанії, що має таке саме стратегічне значення, як і Нафтогаз, звичайно, питання гарантування безперебійності поставок буде основним, якщо не головним, обов‘язком Голови Правління", - йдеться у його пості..

Він заявив, що Вітренко був одержимий внутрішніми розслідуваннями, і як каже Ватерландер, значна частина організації займалася розслідуваннями, а не зосереджувалася на бізнесі. 

Він додав, що газ зберігався згідно з вказівками, а Прем'єр-міністр регулярно інформував про задовільне накопичення газу у газосховищах. 

"Наша команда достроково досягла цільового обсягу зберігання газу. Ми, навіть, закачали у газосховища більший обсяг газу власного видобутку, ніж планували, і хотіли відобразити це в оновленому Фінансовому плані. Проте, Голова Правління не зміг вчасно подати його на розгляд Наглядової ради та Акціонера", - резюмував він.

Нагадуємо. Глава правління НАК Нафтогаз Юрій Вітренко заявив, компанія могла закупити більше газу до його цінових рекордів, за його словами, відповідав за це Ватерландер.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

Коментар

Блоги

Мирослав Дністрянський

СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

Михайло Цимбалюк

Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

Василь Чорний

Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: