13.07.2019, 12:59

В мережі з'явилось відео обстрілу каналу "112 Україна"

Вночі 13 липня по будівлі телеканалу «112 Україна» в Києві невідомі вистрілили з гранатомета. Граната потрапила в стіну будівлі. Жертв немає.

Видання "Страна.юа" опублікувало відео моменту обстрілу телеканалу.

Після гучного інциденту гендиректор каналу Єгор Бенкендорф виступив зі спеціальною заявою до влади і силовиків країни.

«У ніч на 13 липня було обстріляно будівлю телеканалу «112 Україна». Всі співробітники «112» цілі та неушкоджені – і це найголовніше.

Я звертаюся до Офісу президента України, Кабінету міністрів, особисто до міністра внутрішніх справ України, генерального прокурора і Служби безпеки України з вимогою негайно засудити злочинні дії щодо «112 Україна». Ви повинні чітко і рішуче сказати: «В Україні не можна використовувати силу щодо ЗМІ». Цього від вас чекає весь цивілізований світ, включаючи посольства країн Великої сімки, куди ми вже звернулися за підтримкою.

Я звертаюся до співробітників «112 Україна», 112.ua і 112.international. Колеги, ми зробимо все, щоб ви відчували себе в безпеці. Ми посилимо охорону будівлі і докладемо всіх зусиль, щоб знайти винних у сьогоднішньому злочині.

Я звертаюся до всіх, хто надіслав слова підтримки. Спасибі вам. Ми цінуємо і пам’ятаємо кожне добре слово на нашу адресу.

Я звертаюся до глядачів і читачів сайту «112». Ми є. Ми залишаємося в ефірі і в інтернеті. Вся інформація про хід розслідування – буде у нас в ефірі і на сайті», – заявив гендиректор.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: