22.05.2019, 22:36

В арсенал ВМС провокатор кинув димову шашку

Сьогодні, 22 травня, біля арсеналу Військово-Морських Сил Збройних Сил України на Миколаївщині було вчинено провокацію.

 Підрозділи охорони зреагували миттєво. Розрахунком варти виявлено та припинено протиправні дії, а черговим підрозділом затримано громадянина, який закинув димову шашку на військовий об’єкт та намагався приховано залишити місце правопорушення. Порушника передано до правоохоронних органів, його протиправні дії зафіксовано камерами відеоспостереження технічних засобів охорони,повідомилив прес-службі ВМС ЗС України.

Командуванням частини негайно було посилено охорону об’єкту та проведено ретельну перевірку території, що охороняється, на наявність сторонніх осіб та предметів. Про подію негайно повідомлено представників Служби безпеки України, Військової служби правопорядку в Збройних Силах України та Національної поліції у Миколаївській області.
Нагадуємо, військові об’єкти охороняються озброєними вартами, вартові у випадку протиправних дій порушників мають право застосовувати зброю на ураження. Будь-які провокації поблизу військових об’єктів жорстко присікатимуться. Ми не дозволимо наражати країну на небезпеку.

Громадян закликають негайно повідомляти правоохоронним органам про підозрілих осіб поблизу військових об’єктів й пам’ятати, що територія військової частини знаходиться під цілодобовою охороною.

Фото ілюстративне

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: