• Головна
  • Новини
  • Улюбленець не одного покоління учнів Тернопільського музучилища Олександр Татаринцев святкує уродини

27.11.2020, 10:17

Улюбленець не одного покоління учнів Тернопільського музучилища Олександр Татаринцев святкує уродини

"Безперечний авторитет у музичних колах України і багатьох країн світу, своєрідний гуру, улюбленець не одного покоління учнів Тернопільського музичного училища, високопрофесійний педагог від Бога класу скрипки, якому вдалося підготувати до вступів у консерваторії десятки обдарованих скрипалів, його учні десятки разів ставали лауреатами багатьох конкурсів скрипкової музики (й Міжнародних — також) Олександр Татаринцев 27 листопада святкує день народження! Шампанського!!!".

Про це на своїй сторінці у ФБ пише журналіст Михайло Маслій.

І далі: "Він із тих Учителів, які залишають найкращі і найсвітліші спогади, зумів закласти підвалини, основу, фундамент фаху, який давав і дає сотням його вдячних учнів їсти кусень хліба не тільки з маслом, а й з ікрою! Не тільки професіонал своєї справи, а й рідкісної душі людина, яку не можна не любити.

З ним приятелювали і мали це за честь Богодар Которович і Ґідон Кремер, сестри Рівняк — Ярослава і Ольга, брати Пилатюки - Василь, Володимир та Ігор, його шанував легендарний Микола Філаретович Колесса, він був однокурсником самого Володимира Заранського!!! У ньому закладена не тільки любов до свого ремесла, до скрипки, до скрипалів він — людина унікальної доброти, рідкісної внутрішньої краси, тонкого відчуття гумору (фраза, яка стала афоризмом: «хто 25 років грав на скрипці, той автоматично стає євреєм!», належить саме йому). Нині навіть важко назвати, скільки його випускників стали студентами консерваторій (після нього нема що поправляти — ні руки, ні ноги!), якими гордилися і гордяться в усіх вишах, а скільки вигравали найпрестижніші музичні конкурси! Він не один десяток років стабільно залишається фаховим брендом Тернопільського музичного училища. Ті, хто об’їздили багато країн світу, визнають — другого Татаринцева, навіть приблизно подібного до нього, не знайти. Він — діамант, самородок! Дав би Бог йому доброго здоров’я!".

Безперечний авторитет у музичних колах України і багатьох країн світу, своєрідний гуру, улюбленець не одного покоління...

Опубліковано Михайлом Маслієм Четвер, 26 листопада 2020 р.
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: