• Головна
  • Новини
  • Український літак АН-124 “Руслан” доставив гуманітарний вантаж до США

25.04.2020, 16:13

Український літак АН-124 “Руслан” доставив гуманітарний вантаж до США

24 квітня український літак “Авіаліній Антонова” АН-124 “Руслан” доставив медичні засоби до Г’юстона в Техасі. За даними сайту Flight Radar 24, український літак вже приземлився у Г'юстоні. Рейс вилетів із китайського Шанхаю, з вантажем засобів індивідуального захисту, медикаментів, антисептиків, апаратів штучної вентиляції легень. На черзі - такий самий рейс до міста Орландо у Флориді.

Про це пише Голос Америки.

Це - перші з десяти гуманітарних рейсів української авіакомпанії, які заплановані до Сполучених Штатів. Згодом до суден АН-124 “Руслан” приєднається також найбільший у світі літак АН-225 “Мрія”, - розповів "Голосу Америки" заступник директора “Авіалінії Антонова” Віталій Шость.

“На початок травня в нас заплановані ще декілька рейсів, вони здебільшого плануються до Лос-Анджелеса. 14 травня до літаків АН-124 ще приєднається літак АН-225 “Мрія”, і ми його плануємо на столицю, Вашингтон. Ми працюємо через американських брокерів, тобто уряд США до нас не звертався. Наші літаки мають змогу завантажувати дуже великий об’єм таких товарів, бо зазвичай такі товари, я маю на увазі засоби індивідуального захисту і медичні прилади, не дуже важкі, але дуже об’ємні”, - розповів Віталій Шость.

Він додав, що “Авіалінії Антонова” ведуть переговори щодо доставки такого самого вантажу до Мексики, а з настанням пандемії в компанії було багато замовлень з європейських країн.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: