• Головна
  • Новини
  • Українці з Китаю і Президент прийдуть в гості до Синютки, якщо він не перестане панікувати, - депутат

18.02.2020, 14:37

Українці з Китаю і Президент прийдуть в гості до Синютки, якщо він не перестане панікувати, - депутат

Екс-голову Львівської ОДА, нардепа від ЄС Олега Синютку львівський нардеп від "Слуг народу" Ростислав Тістик закликав не розганяє паніку в області щодо коронавірусу.

Про це на своїй сторінці у ФБ написав сам Ростислав Тістик: "Два дні поспіль екс-голова ЛОДА Олег Синютка розганяє паніку в області. Безвідповідальна заява з провокативним заголовком "Львівщина може стати епіцентром біологічної небезпеки?" сіє паніку серед громадян. Олег Синютка не потрібно панікувати! До Вас в гості наші співвітчизники, що повернуться з Китаю, попадуть хіба з Президентом:)". 

Нагадаємо, сьогодні, 18 лютого, на брифінгу за результатами засідання Ради національної безпеки і оборони України Президент Володимир Зеленський заявив: "І я хочу звернутися до деяких політичних партій, які звертаються до людей, - ми цю інформацію знаємо завдяки правоохоронним органам, - звертаються до місцевих мешканців і підбурюють їх перекривати дороги. Ми з вами повинні розуміти - ми забираємо своїх громадян. А з приводу цих політичних "товаріщей" хочу сказати правду: якщо будете перекривати дороги і підбурювати людей, ми привеземо всіх наших громадян - а ми обов'язково їх привеземо додому, тому що це наш конституційний і просто людський обов'язок, - і я особисто привезу наших громадян в Кончу-Заспу в їхні особняки", - резюмував Президент.

Фото: varianty.lviv.ua

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: