01.08.2020, 16:55

Україна відновила "червоний список" країн

МОЗ розширило список країн "червоної зони", в яких спостерігається несприятлива ситуації з коронавірусом. У цьому переліку вже більш як 120 держав.

Починаючи з суботи, 1 серпня, в Україні почала діяти нова класифікація країн "зеленої" і "червоної" зон, що визначає необхідність самоізоляції чи здачі тесту після повернення з тієї чи іншої країни. Крім того, набули чинності нові правила повернення, повідомляє Кореспондент з посиланням на пресслужбу Міністерства охорони здоров'я.

В "червоний список" Україна включила держави, де за останні 14 днів кількість нових випадків на 100 тисяч населення перевищує аналогічний показник в Україні. Або ж якщо приріст кількості інфікованих в них за останні 14 днів перевищує аналогічний за минулі 14 днів на 30%. Раніше Україна брала до уваги кількість активних хворих на коронавірус на 100 тисяч населення.

У країни "зеленої" зони увійшли Україна, а також такі держави як Швеція, Португалія, Хорватія, Білорусь, Великобританія, Туреччина, Словенія, Єгипет і Італія.

У "червону зону" увійшли Китай, Угорщина, Грузія, Німеччина, Чехія, Болгарія, Албанія, Чорногорія, Польща, Франція, Росія.

Нагадаємо, за минулу добу в Україні виявили майже 1200 нових випадків COVID-19.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: