• Головна
  • Новини
  • Україна має домовитись про боргові канікули, а не розпродувати землю, - Тимошенко

03.04.2020, 13:51

Україна має домовитись про боргові канікули, а не розпродувати землю, - Тимошенко

Розпродаж землі та стратегічної власності не лише позбавлять країну ресурсів для розвитку, але й не врятують її від дефолту. Потрібно негайно змінювати стратегію.

Про це заявила Голова партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко в ефірі програми «Право на владу» на телеканалі «1+1», - повідомила пресслужба партії.

«Влада обрала помилкову стратегію. І навіть ухвалення закону про розпродаж землі й здача стратегічної власності не віддаляють, а навпаки – наближають Україну до дефолту. Що вони збираються віддавати наступного разу, коли знадобляться гроші? Нирки українців? Насправді ми втрачаємо наші ключові ресурси, але не рятуємо країну. У нас немає безкінечних ресурсів, аби щоразу розраховуватися за бюджетні дефіцити та борги. Тому стратегію потрібно негайно змінювати», – запевнила лідер «Батьківщини».

Замість накопичення нових державних запозичень, наголосила Юлія Тимошенко, влада мусить почати перемовини з кредиторами щодо оптимізації та реструктуризації боргу країни.

«Перше, що треба зробити, – негайно створити робочу групу з фінансистів, економістів, дипломатів, які розпочнуть переговорний процес щодо створення боргових канікул для країни. Для того, щоб ми мали можливість пройти цей тяжкий етап епідемії, щоб ми могли поновити доходи в бюджет і після того почали вибиратися з боргової ями, до якої країну загнали свідомо», – зауважила Юлія Тимошенко.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: