• Головна
  • Новини
  • У січні ціна на газ для побутових клієнтів ТОВ «Львівгаз збут» не зміниться

06.01.2022, 08:26

У січні ціна на газ для побутових клієнтів ТОВ «Львівгаз збут» не зміниться

Наприкінці грудня ціна на газ на європейських енергетичних хабах досягла рекордної позначки. За даними Української енергетичної біржі, приведена вартість природного газу (Day-Ahead) до кордону України становила 89 гривень за кубометр. На початку січня вартість газу дещо зменшилась, але все одно залишається високою, якщо порівнювати з цінами в цей самий період у попередні роки.

Про це повідомив «Львівгаз збут».

Побутовим клієнтам ТОВ «Львівгаз збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», хвилюватись через енергетичну кризу в Європі не потрібно. Для них ціна на блакитне паливо в січні залишається незмінною – 7,99 грн за метр кубічний.

«Ціна на газ, яку пропонує своїм клієнтам ТОВ «Львівгаз збут», зараз одна з нижчих в Україні. Від травня, коли був запроваджений річний тариф, на постачання до нашої компанії повернулось понад 6000 колишніх клієнтів. Змінивши з тих чи інших причин постачальника, вони знову обрали нас. Вигідна ціна, зручні онлайн сервіси та велика мережа регіональних представництв – ось основні наші переваги, які називають наші «нові-старі» клієнти», – розповів директор ТОВ «Львівгаз збут» Павло Майк.

Зараз клієнти компанії споживають газ за двома довгостроковими тарифами. Перший – «Твій газ Річний», на нього були переведені усі клієнти компанії в травні минулого року. Також цей тариф по замовчуванню застосовується до усіх нових клієнтів. Другий тариф – «Твій газ Рівномірний платіж». На нього перед початком опалювального сезону перейшло 7859 клієнтів.

За умовами обидвох тарифів, ціна блакитного палива для населення до 1 травня 2022 року не перевищуватиме 7,99 грн за кубометр.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: