• Головна
  • Новини
  • У новорічну пору на Львівщині під час рейдів 94 дитини вилучили з вулиці, 35  – із сімей

14.01.2020, 15:37

У новорічну пору на Львівщині під час рейдів 94 дитини вилучили з вулиці, 35  – із сімей

З початку року у Львівській області працівники служб у справах дітей спільно з представниками органів внутрішніх справ та соціальних служб провели 1169 профілактичних заходів і виявили 129 дітей без належної опіки батьків.

Про це повідомив сьогодні, 14 січня, під час брифінгу начальник Служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис.

“Під час рейдів 94 дитини вилучили з вулиці, 35  – із сімей.  Щодо вікової категорії, то тринадцять дітей до 6 років, 59 дитини  –  від 6 до 14 років, 57 дитини –  від 14 до 17 років. Також  ми обстежили 2140 сім’ї і за неналежне виконання батьківських обов’язків попередили 1149 батьків та 253 батьків рекомендували притягнути до відповідальності”,  – зазначив Володимир Лис.

Також Володимир Лис зазначив, що під час рейдів виявили 19 порушень правил торгівлі спиртними напоями, попереджено 8 посадових осіб та 9 ініціювали притягнути до відповідальності.

За його словами, у сім'ї повернули 43 дітей, до навчальних закладів – 28. У притулок влаштували 52 дитину, а до закладів охорони здоров'я – 6.

“Цю роботу продовжуватимемо і надалі і важливо, щоб мешканці при виявленні дитини без належної опіки батьків або коли є загроза життю повідомляли служби у справах дітей та працівників ювенальної превенції. Кожна дитина повинна мати сім’ю та бути в безпеці”, – додав Володимир Лис.

«За результатами рейдів на батьків, які недобросовісно виконують свої обов’язки, склали 1418 протоколів. Крім того притягнули до відповідальності 324 неповнолітніх, переважно за куріння, вживання спиртних напоїв тощо», - наголосив начальник сектору ювенальної превенції ГУ Національної поліції у Львівській області Віктор Новачук.

Фото - slide-share.ru

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: