• Головна
  • Новини
  • У лікарнях Львівської області зростає число апаратів штучної вентиляції легенів

31.03.2020, 11:25

У лікарнях Львівської області зростає число апаратів штучної вентиляції легенів

«Центральна міська лікарня Червоноградської міської ради» замовила чотири апарати штучної вентиляції легенів для інтенсивної терапії загальною вартістю 3,3 млн грн. Угоду уклали з київським ТОВ «Медсервісгруп» 28 березня 2020 року. Про це повідомляється на сайті електронних закупівель Prozorro.

Про це повідомили "Наші гроші. Львів".

Згідно з угодою, придбали апарати моделі V8600 вартістю 771,02 тис. грн без ПДВ. 20 таких самих апаратів штучної вентиляції легенів, також у «Медсервісгруп», придбав «Львівський регіональний фтизіопульмонологічний клінічний лікувально-діагностичний центр» 20 березня за ціною 780 тис. грн без ПДВ за одиницю.

За інформацією «Наших грошей», вартість апаратів штучної вентиляції легенів від «Медсервісгруп», переважно, є вищою ніж вартість таких самих апаратів від інших постачальників в інших регіонах. Наприклад, минулого тижня «Білоцерківська міська лікарня №3» замовила в іншої фірми такий апарат інтенсивної терапії зі стартовим комплектом на чверть дешевше – за 635 тис. грн, а дніпровська «Міська клінічна лікарня № 21 ім. проф. Є.Г.Попкової» придбала такі апарати по 730 тис. грн. Водночас відділ охорони здоров’я Чорноморської міської ради (Одеськаа область) замовив їх у іншої фірми по 850 тис грн.

«Медсервісгруп» належить киянам Андрію Коломойцю і Андрію Забережному.  З початку року фірма отримала державних замовлень на 18,98 млн грн.

Нагадаємо, закупівлі для запобігання поширенню, локалізації та ліквідації спалахів, епідемій та пандемій коронавірусної хвороби COVID-19 здійснюються за спрощеною процедурою звітування. За результатами такої закупівлі замовник оприлюднює на сайті Prozorro договір з усіма додатками, а також звіт про укладений договір.

Фото: ілюстративне

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: