• Головна
  • Новини
  • У Верховній Раді голову Харківської ОДА замінить її екс-голова

24.03.2020, 15:11

У Верховній Раді голову Харківської ОДА замінить її екс-голова

Центральна виборча комісія встановила офіційні результати проміжних виборів народного депутата в одномандатному виборчому окрузі № 179 та визнала обраним народним депутатом ексголову Харківської ОДА Юлію Світличну.

Відповідне рішення ухвалено на засідання ЦВК у вівторок, яке транслювалося наживо, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вважати обраним народним депутатом України Світличну Юлію Олександрівну, 1984 року народження, освіта вища, виконавчий директор ГО "Єдність та розвиток", проживає у місті Харкові, безпартійна, самовисування, яка одержала більшу відносно інших кандидатів у народні депутати, які балотуватися в ОВО №179, кількість голосів ... - 30 тисяч 194", - зазначила член ЦВК Ірина Єфремова.

За її словами, рішення ЦВК прийнято на підставі протоколу окружної виборчої комісії про підсумки голосування в ОВО №179.

Голова ЦВК Олег Діденко додав, що після опублікування відповідного протоколу Світлична повинна у 20-денний термін подати до Центрвиборчкому необхідні документи для її реєстрації народним депутатом.

Нагадаємо, 15 березня відбулися проміжні вибори народного депутата в одномандатному виборчому окрузі № 179 у Харківській області.

Результати проміжних виборів офіційно мали бути встановлені не пізніше, як на пʼятнадцятий день з дня голосування, тобто до 30 березня 2020 року включно.

На позачергових виборах народних депутатів 21 липня 2019 року у цьому окрузі переміг кандидат від «Слуги народу» Олексій Кучер. У листопаді 2019 року Президент Володимир Зеленський призначив Кучера головою Харківської ОДА.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: