• Головна
  • Новини
  • У Старосамбірському районі мешканці заблокували дорогу

30.09.2019, 11:53

У Старосамбірському районі мешканці заблокували дорогу

Мешканці Старосамбірського району страйкують з вимогою відремонтувати дорогу Стрілки – Мшанець, про яку навесні місцевий священник Роман Гром зняв кліп. Про це отець повідомив на своїй сторінці у Фейсбук.

Про це пише сайт dyvys.info.

 «Вона буде! Мирна акція з вимогою капітального ремонту дороги Стрілки-Мшанець відбудеться цього понеділка у Лопушанці-Хоминій о 7:00 біля траси Львів - Ужгород. Ще одне запитання: скільки часу? Відповідь: все залежить від второпності нашої влади», – анонсував протест Роман Гром.

Священик також опублікував перші фото з протесту.

Нагадаємо, у березні цього року у мережі опублікували кавер-відео на популярну пісню гурту Kazka, аби привернути увагу до аварійної дороги місцевого значення Мшанець – Стрілки на Львівщині. Роботи мали почали у травні-червні, однак відклали через відсутність коштів. А 5 серпня отець Роман Гром опублікував на своїй сторінці у Фейсбук ще одне відео.

Керівник департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку ЛОДА Роман Кокотайло на своїй сторінці у Фейсбук пояснив, що Старосамбірська РДА не внесла у титульні списки ремонтів на 2019 рік аварійну дорогу, тож її можуть відремонтувати або наступного року, або якщо цього року виділять додаткове фінансування. Тоді Роман Гром зазначав, що мешканці готові перекривати дорогу. Додамо, що у 2016 році відремонтували один кілометр асфальтованої частини, торік оновили ще 1,1 км. Аби відремонтувати всю протяжність дороги, за умови одного шару асфальтобетонного покриття, необхідно близько 60 млн грн.  

 

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: