• Головна
  • Новини
  • У Сокальському районі планують закривати Народні доми?

16.07.2019, 08:25

У Сокальському районі планують закривати Народні доми?

У Сокальському районі планують закривати Народні доми у зв'язку з невиконанням районного бюджету.

Про це на своїй сторінці у ФБ повідомила Мирослава Михайлюк - начальник відділу з питань культури,охорони культурної спадщини,туризму та релігій Сокальської РДА (перебуває у декретній відпустці).

Зокрема, Мирослава Михайлюк написала: "...На одній з нарад голова адміністрації (Сокальської РДА) Дяченко А.П.при керівниках структурних підрозділів та при голові (Сокальської) районної ради М.М. Пасько мав " необережність" заявити про закриття Народних домів у зв'язку з невиконанням районного бюджету.

Усі присутні промовчали! Найцікавіше трапилося далі... Людей це обурило, та найактивніші керівники народних домів звернулися з відкритим листом до Львівської обласної державної адміністрації, Адміністрації Президента України та до Президента України Володимира Зеленського!

Керівник Народного дому с. Нісмичі мала необережність на конверті вказати свою адресу проживання.... 12 липня керівник народного дому була " запрошена" до кабінету Левандовської. Додам, Левандовська (керівник апарату Сокальської РДА), це та людина, яка " плете" інтриги..., замішана в брудних махінаціях. Отже, в кабінеті примусили людину написати брехливе пояснення.

І найцікавіше, 17 липня о 10:00 год. відбудеться термінова нарада керівників народних домів району, де будуть "розпинати" людину, яка працює на 0,5 ставки, яка є мамою двох чудових діток. Хочу зазначити, вже був дзвінок з вимогою написати заяву на звільнення. Ручний керівник культури виконує брудні замовлення чиновників, які ще залишилися при владі від попереднього президента. Звертаюся до громадських активістів, депутатів районної ради припинити беззаконня, тиск, несправедливість керівника апарату Левандовської, її "коліжанки", незаконно призначеної керівником культури Антонюк, голови РДА Дяченка.Буду звертатися до усіх інстанцій! Особисто прийду на нараду".

Фото - Сокальська РДА , Варіанти

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: