• Головна
  • Новини
  • У Рівненській, Волинській, Львівській областях можливі снігові намети 30-40 см

07.02.2021, 15:16

У Рівненській, Волинській, Львівській областях можливі снігові намети 30-40 см

Сьогодні, 7 лютого, станом на 14 год. спостерігається місцями невеликий сніг у Тернопільській та Хмельницькій областях.

Про це повідомили в ДСНС України.  

Нагадаємо, на сьогодні, 7 лютого, у західній частині України прогнозовано сніг, у Львівській, Івано-Франківській, Тернопільській, Хмельницькій областях значний сніг. На Закарпатті сніг з дощем, ожеледь.

У північних, центральних та південних областях місцями невеликий сніг (на крайньому півдні з дощем), у східних областях без опадів.

На дорогах місцями ожеледиця, пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності – жовтий).

Температура 9-14 градусів морозу, у південних областях та на Прикарпатті 1-6 градусів морозу, на Закарпатті та півдні Одещини 2-7 градусів тепла.

На Київщині без опадів, лише в другій половині дня місцями невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Температура 9-12 градусів морозу.

8 лютого у західних, Житомирській, Київській, Вінницькій, Черкаській, Кіровоградській областях значний сніг, пориви вітру 15-20 м/с, хуртовини, снігові замети, (приріст снігу 20-30 см, в Рівненській, Волинській, Львівській областях 30-40 см); на Закарпатті, вдень і на Прикарпатті та у південних, Кіровоградській, Дніпропетровській областях сніг з переходом у дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності – жовтий).

Для моніторингу обстановки на випадок ускладнення погодних умов та надання допомоги, в Івано-Франківській області на Вишківському, Яблуницькому, Буковецькому та Кривопільському перевалах від ДСНС залучено 4 одиниці техніки (пересувні пункти обігріву) та 12 чоловік особового складу.

"Наразі, за інформацією Служби автомобільних доріг, проїзд на дорогах загального користування забезпечено, обмежень руху та заторів немає. За інформацією Укренерго, знеструмлення населених пунктів відсутнє.

Такі погодні умови призведуть до перебоїв енергопостачання окремих населених пунктів; порушення, а на окремих ділянках доріг в Рівненській, Волинській, Львівській областях – припинення руху автотранспорту", - сказано у повідомленні.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: