20.11.2019, 16:14

У Польщі затримали українця - за подвійне вбивство

У понеділок, 18 листопада, у пункті пропуску через польсько-український кордон у Корчовій в Підкарпатському воєводстві польські прикордонники затримали 32-річного громадянина України, якого розшукували за Європейським ордером на арешт чеські правоохоронні органи за вбивство двох людей.

Про це повідомило Польське радіо.

"З моменту скоєння ним злочину до моменту затримання минуло лише кільканадцять годин", - повідомила у вівторок речниця Бескидського відділу Прикордонної служби Ельжбєта Пікор.

Чоловік подорожував автобусом сполученням Прага-Київ. "Під час контролю пасажирів прикордонники з'ясували, що українцем цікавляться чеські слідчі. З інформації у міжнародних базах розшуку випливало, що його переслідують за вбивство двох осіб, скоєне напередодні", - повідомила майор Пікор.

Було цілком виправдане побоювання, що чоловік може бути озброєним і небезпечним. Однак під час затримання українець був заскочений і не чинив опору. Нині він чекає на початок процедури екстрадиції.

Згідно з статистикою, від початку 2019 року підкарпатські прикордонники у Польщі затримали вже понад 250 осіб, розшукуваних польськими або іншими європейськими правоохоронними органами.

Фото - момент затримання громадянина України, bieszczadzki.strazgraniczna.pl.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: