02.08.2019, 14:32

У Мальського буде п’ять заступників: є прізвища

Вчора, 1 серпня, на засіданні правління Громадської ради при Львівській ОДА вперше відбулось публічне обговорення кандидатів на посаду заступників очільника Львівщини.

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці Громадської ради.

Маркіян Мальський представив громадськості резюме чотирьох можливих замів: Віктора Гальчинського, Василя Лозинського, Юрія Холода та Юрія Добоша.

«Мені важливо почути від громадськості чи є категоричне ні щодо цих кандидатів. Закон не зобов’язує мене обговорювати з громадськістю кандидатури на посади заступників, проте я вважаю це правильним. Ви маєте знати, хто ці люди. Якщо хтось із кандидатур вам відверто не подобається, можемо цю кандидатуру не розглядати», - зазначив Маркіян Мальський.

Також голова Львівської ОДА розповів, що, на разі, рішення по кожному з цих кандидатів не прийнято, але в Офісі Президента вже знають про них та не заперечують.

«Вони не проти цих кандидатів, але якщо, навіть, їх подамо, то вони ще повинні будуть пройти там відповідну процедуру співбесіди і не факт, що будуть моїми замами. Загалом заступників у мене буде п’ять: є Филипів, Лозинського бачу першим замом, а Гальчинському, Холоду та Добошу запропонував самостійно обрати та поділити напрями роботи та департаменти», - наголосив Маркіян Мальський.

Представники громадських інституцій, що входять у склад Громадської ради при Львівській ОДА, підтримали та подякували Маркіяну Мальському за таку ініціативу. Також домовились з головою ЛОДА, що після призначення усі заступники вони зустрінуться з громадськістю та разом із директорами Департаментів обговорять ключові напрямки роботи, а також двічі на рік публічно звітуватимуть.

У межах засідання, Громадською радою при Львівській ОДА також було підписано меморандум про співробітництво з Державною установою «Львівський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я» та Головним управлінням Держпродспоживслужби у Львівській області.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: