09.04.2021, 15:00

У Львові забудовник заливає бетоном територію. Фото

У Львові на вул. Малоголосківській забудовник зливає залишки бетону після будівництва на територію біля будмайданчика.

Про це йдеться у повідомленні на Фейсбук-сторінці Вулиця Малоголосківська.

"Сьогодні хочемо звернутися не до владців, не до забудовників (бо марно очікувати там правди), а до мешканців і тих, хто купує житло в цьому районі.

Будь ласка, не вірте словам менеджерів, не вірте красивим картинкам, які бачите в їхньому офісі, не вірте рекламі про парк у дворі!

Краще відійдіть на кілька метрів вбік і подивіться на власні очі на те, як будує цей забудовник! Ви ще досі вірите, що тут може бути парк??? В озерах з бетону, який зливають просто за пару метрів від будови??? На випаленій і засипаній будівельним сміттям землі??? Та тут уже вільного клаптика нема, який не знищено!", - йдеться в повідомленні.

Автор допису попросив забудовника  Lev Development надати пояснення щодо ситуація, проте наразі цей забудовник не відреагував жодним чином.

Також у дописі звернулись до Екологічної інспекції з прохання вжити відповідних заходів.

У коментарях  користувачка  Людмила Федяй повідомила про те, що подібне звернення оформляла на Гарячій лінії міста, але Адміністратор допис відхилив.

На зображенні може бути: просто неба та текст «12:38 вдгук админстратора вдгук про вi̇дхилений допис ви зможете бачити цю нформацю до 23 KBİT. 2021 p. ваш допис, що оч.куе схвалення людмила федяй 8XB вулиця малоголосквська. забудовники зливають залишки бетону на територй бля своϊх будмайданчикив. для цього прокопали рвчак, знищивши молодй житте... переглянути бльше +10 Notes from the Admins рекомендуемо зарееструвати ваше»

Зазначимо, на сайті  сказано, що команда LEV Development поставили собі за ціль зробити з парку улюблене місце всіх жителів району "Під Голоском".

"В нас горить жага змін на краще, бо ми віримо в те, що можна жити краще і бути кращими. Цей проєкт для нас принципово важливий.  Бо ми — про оптимізм. Ми націлені заряджати позитивом усіх жителів вулиці Малоголосківської та району Під Голоском. Ми хочемо, щоб цей парк став місцем, де маленькі дітки будуть бавитися на свіжому повітрі, а батьки робитимуть собі романтичні пікніки. Де всі люди просто будуть відпочивати від метушні та цікаво проводити час із близькими. І в новому 2020 році ми поставили собі за ціль зробити з цього парку улюблене місце всіх жителів району Під Голоском",- йдеться у дописі.

Проте, як бачимо з фото, наразі реальність, яку спостерігають мешканці мікрорайону, далека від бажаного.

Фото - Фейсбук/Вулиця Малоголосківська

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: