10.12.2020, 17:13

У Львові з неділі запрацює Резиденція святого Миколая

Із 13 грудня у Парку культури (Park Time Terrace, вул. Болгарська, 4а) свої двері відчиняє Резиденція святого Миколая. Попередньо, відкриття заплановане на 12.00 год.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

На гостей Резиденції чекатимуть різдвяні міні-вистави та зустріч зі справжнім Чудотворцем, який підготував для кожної малечі святкові подарунки (ба більше, батьки мають змогу передати Миколаю і власні подарунки для своїх дітей).

«У парку не заблукаєте — тут будуть розміщені вказівники «різдвяної дороги» до Миколая, де вас обов'язково зустріне Гуцул-Сніговик, а він точно знає, де запаковує подарунки Чудотворець. З Миколаєм можна порозмовляти і поділитися мріями, а біля хатинки вам впаде у вічі й Чарівна скринька для дитячих листів, які можна буде написати у самій Резиденції.

День святого Миколая — українське свято, рідне, бо радянський Дід Мороз — вигаданий літературний персонаж того періоду, який мав би у червоному одязі замінити святого Миколая. Тішимося, що українські дітлахи вірять і чекають саме святого Миколая», — зазначили організатори.

Різдвяна резиденція у Парку культури працюватиме до 6 січня 2021 року.

Зголоситися до відвідин резиденції можна за телефоном: 0987622248.

Усі атракції відбуватимуться із дотриманням карантинних норм: виставу переглядатимуть одночасно не більше 15 дітей, після кожного перформансу приміщення буде провітрюватись. Для зручності, у хатинці будуть доступні антисептики, а вхід — після температурного скринінгу від Ельфа і лише в індивідуальних масках.

Контактні номери телефону: 0987622248, 0508174685.

  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    На кордоні з Угорщиною затримали мікроавтобус, у якому 17 чоловіків

    Коментар

    Блоги

    Василь Чорний

    Громади Волині в умовах воєнного стану

    Мирослав Дністрянський

    ПРО МОВУ НАУКИ Й УКРАЇНСЬКІ НАУКОВІ ВИДАННЯ

    Василь Чорний

    Студентам Львівського та Чернівецького університетів розповіли про роботу присяжних

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: