• Головна
  • Новини
  • У Львові хочуть відремонтувати хірургічне відділення, де лікують дітей з усієї України - проголосуй за проєкт

01.11.2020, 19:05

У Львові хочуть відремонтувати хірургічне відділення, де лікують дітей з усієї України - проголосуй за проєкт

Сьогодні, 1 листопада, стартувала програма Громадський бюджет Львова. Один із проєктів - це повний ремонт 2-го хірургічного відділення дитячої лікарні, що на вул. П. Орлика. У цьому відділенні перебувають дітки з усієї України з вродженими вадами шлунково-кишкового тракту. Зокрема, йдеться про постійний контроль за дітьми - до та після трансплантації печінки.

Мовиться про дуже вразливих до інфекцій дітей, як проводять багато часу у стінах відділення. Власне, чимало маленьких паціентів зростають тут та пізнають світ. Тому й виникла ідея покращити умови їхнього перебувати і спробувати скоротити час одужання.

Зокрема, заплановано розділили ігрові зони за віковими інтересами, щоб зменшити скупчення та запобігти внутрішньо-лікарняним інфекціям.

"При плануванні дизайну проекту надихнулися існуючими відділеннями Ізраілю, Бельгіі, Польші та зробили найкращий варіант для наших діток", - сказано в розширеному описі.

До команди проєкту ввійшли Міжнародний благодійний фонд "Здоров'я в твоїх руках", адміністрація Львівської дитячої клінічної лікарні,  завідувачка 2-го хірургічного відділення Галина Курило.

Додамо, що йдеться про так званий великий проєкт, його номер - №3. Його бюджет становить 2 254 000 грн. Проголосувати за нього можна тут.

Обговорення

Завантаження плагіну facebook...

ТОП

ФОТО

Відео

рф завдала ракетного удару по Харкову: є десятки поранених

Коментар

Блоги

Михайло Цимбалюк

Суд над «азовцями»: мовчання міжнародних партнерів

Мирослав Дністрянський

КОЛИ Ж СФОРМУВАЛАСЯ УКРАЇНСЬКА НАЦІЯ? І ЯК ДОСЯГТИ ЇЇ КОНСОЛІДАЦІЇ?

Василь Чорний

Громади Волині в умовах воєнного стану

Підпишіться на WestNews.info у Facebook: