16.07.2021, 12:51

У Львові вшанували пам’ять Героїв Небесної Сотні

На Меморіалі пам’яті Героїв Небесної Сотні вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні з нагоди їхніх днів народжень. До заходу долучились родини Героїв, представники духовенства і влади. Від міста у шануванні взяла участь директорка департаменту розвитку Наталія Бунда.

Про це повідомила пресслужба Львівської міської ради.

Отже, сьогодні, 16 липня, на Меморіалі пам’яті Героїв Небесної Сотні відбувся черговий захід проєкту «Небесна Сотня. Жива пам’ять» на вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні: Олега Ушневича (з нагоди 39-ї річниці від дня народження), Богдана Ільківа (з нагоди 59-ї річниці від дня народження), Андрія Корчака  (з нагоди 57-ї річниці від дня народження), Івана Бльока (з нагоди 48-ї річниці від дня народження), Ольги Бурої (з нагоди 35-ї річниці від дня народження), Богдана Сольчаника (з нагоди 36-ї річниці від дня народження) та Романа Сеника (з нагоди 53-ї річниці від дня народження).

Зазначимо, що проєкт «Небесна Сотня. Жива пам'ять» – це виставка із 24-х стендів-життєписів, виготовлених у Музеї визвольної боротьби України у співпраці з родинами загиблих.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: