• Головна
  • Новини
  • У Львові в лікарні, де хочуть побудувати вертолітний майданчик, протікають труби  

20.01.2021, 17:15

У Львові в лікарні, де хочуть побудувати вертолітний майданчик, протікають труби  

19 січня відбулося виїзне засідання комісії охорони здоров'я та соціального захисту Львівської міської ради в Лікарні швидкої медичної допомоги. Цей медичний заклад Львова став першим, у якому побували депутати після недавньої зустрічі з головними лікарями міських лікарень. Тоді йшлося про фінансові потреби лікарень і можливості міського бюджету.

Про це пише Інформаційний портал депутатів Львівської міської ради. 

На що витрачають кошти міського бюджету та благодійників, а також про найгостріші проблеми поінформував головний лікар Олег Самчук.

Депутати оглянули приміщення, де тривають ремонти і на завершення яких необхідно 10 млн грн. Тут буде встановлене дороговартісне обладнання, придбане коштом міського та державного бюджетів - МРТ, КТ і рентгенапарати.

Також депутати на влані очі побачили невідремонтовані операційні та жахливі підвали, прогнилі водопровідні труби, забиті кілками. Саме цими дірявими трубами подається вода до відділень, розташованих на 9-му поверсі.

«Під час виїзного засідання йшлося про недостатню кількість операційних. Нині їх ремонт триває, і скоро лікарня буде мати 34 операційні.  Турбує якість харчування  - сьогодні на триразове харчування одного пацієнта тут витрачають 24 грн. Зрозуміло, що цього недостатньо. Тому лікарня планує збільшити витрати до 50 грн на особу», - розповів депутат Львівської міської ради Євген Кузик.

За його словами, під час виїзду відбулась дискусія, чи потрібне лікарні поліклінічне відділення і хто заплатить за будівництво вертолітного майданчика?

Завершили свій візит депутати у патологоанатомічному відділенні, де не вистачає камер для зберігання тіл. Стан приміщення і витяжної системи - не задовільні.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: