08.04.2020, 21:00

У Львові почали продавати маски, що відривають вуха

У Львові почали продавати маски - відривають вуха. Про це редакції повідомив один із читачів Андрій В.

Ось що він розповів. Спершу Андрій доношував маски, які провсяк випадок купив задовго до теперішніх подій, готуючись зустріти грип і ГРВ. Згодом взагалі у жодній з аптек нічого не було.

Потім, о щастя,  вони з'явились, і Андрій їх придбав. Начебто в мережі "Подорожник". Ясно, не по 2 гривні, а по 14, але життя безцінне.

Тішився як дитина. Однак даремно. Носити їх, то була мука. Надто коротка і тонка резинка майже одразу обривалась. Саме так сталось одного разу під час закупів у супермаркеті. То був шок. Здавалося, вірусяки набився повний рот.

Ту аптеку почав оминати десятою дорогою.

Аж раптом якось навідався на один добре впорядкований овочевий базарчик. Температуру не міряють, але у павільйоні не більше як 10 осіб. Усі прилавки в целофані. Крім ятки, де торгують тим таки целофаном - пакетами і різним супутнім крамом. І маски тут, і рукавички, і якісь саморобні атисептики. "З міцною резинкою є?. "Є, і багаторазові є, ось, чорні". "Чорні не треба". 

Тішився як дитина. Однак і цього разу даремно. Коротка і груба резинка жорстко і безкомпромісно прогинала вуха, і маска просто спадала на груди. Слабші вуха такі маски відривають з м'ясом.

Знову завітав до аптеки, яку було оминав. "Маски?". "Є". "По скільки?". "По 14". "А резинка, як? Не коротка?". "Коротка". "То ви їх не радите?". "Ні". "Дякую".

"У мене запитання до президента Зеленського та інших представників влади. Ви вимагаєте ходити в масках і погрожуєте штрафами. А де маски по 2 гривні і чому ті, що в продажу, відривають вуха. Про це мені з ними треба буде серйозно поговорити, якщо будем жити", - підсумував Андрій.

Фото: маска, яка відриває вуха           

   

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: