• Головна
  • Новини
  • У Львові після обмеження кількості пасажирів курсують лише 10–30% маршруток

20.03.2020, 17:33

У Львові після обмеження кількості пасажирів курсують лише 10–30% маршруток

Ситуація з роботою громадського транспорту Львова залишається складною.

Через вступ в дію постанови Кабінету Міністрів, відповідно до якої в одному транспортному засобі мають перевозити не більше 10 осіб, та неможливістю водіїв добратися на роботу через призупинення курсування приміських маршрутів, сьогодні на міські маршрути виїхали 30% автобусів приватних перевізників. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Натомість, як наголосила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, комунальний транспорт працює добре, тому сьогодні вся надія на його роботу.

рина Маруняк зазначила: «Транспорт виїхав на маршрути, але є проблема з приватними перевізниками. Угоди, які уклало АТП-1 з приватними перевізниками на перевезення, практично не діють, приватники не виходять на рейси. Виїхало приблизно 30% від загальної кількості. Вчора цей показник становив 10%. Тому надія лише на комунальний транспорт, він працює якісно і перевозить наших мешканців».

«Станом на ранок весь електротранспорт є на лінії, відповідно до плану — тролейбуси і трамваї. Є один випадок накладення штрафу на водія трамваю, бо у трамваї було 33 особи, троє людей стояло. Відповідно, поліція зупинила цей трамвай і накладено штраф на водія», – поінформували також у ЛМР.

Заступниця міського голови також повідомила: «Працюють автобуси АТП-1.
Отож сьогодні в основному працює комунальний транспорт і буде працювати у вихідні дні також, у такому режимі. Ми контролюємо ситуацію, щодня виїжджаємо на лінії, дивимось, наскільки якісно працює транспорт. Щодня транспорт дезінфікують та миють. Водії забезпечені засобами захисту».

Ірина Маруняк також просить мешканців, особливо тих, які мають більше 60 років,  залишатись вдома, зайвий раз не виходити на вулицю, щоб до них прийшли діти і принесли необхідні речі. Це безпека людей і вони це повинні розуміти. Треба дбати про свою безпеку, безпеку своїх рідних. Будьмо обачними, цінуймо один одного, дбаймо про себе».

  • ,
  • ,
  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: