• Головна
  • Новини
  • У Львові на Сихові біля канторів знову з'явились валютні кадали

25.02.2021, 08:08

У Львові на Сихові біля канторів знову з'явились валютні кадали

Учора, 24 лютого, орієнтовно о 14 годині 30 хвилин у Львові на Сихові стався грабіж. Про нього повідомила донька потерпілої. З її слів, невідомі особи, а саме жінка та чоловік, вирвали з рук матері 300 доларів США біля обмінника валют на проспекті Червоної Калини.

Шахраї запропонували їй обміняти гроші за вигіднішим курсом. Жінка зрозуміла, що їй дали звичайні папірці, потерпіла попросила повернути її гроші, однак невідомі сіли в автомобіль ВАЗ помаранчевого кольору і поїхали в напрямку кінотеатру Довженка, - про це повідомили у патрульній поліції Львівщини.

О 15 годині 15 хвилин в області ввели план "Перехоплення". До пошуку залучили всі служби поліції області. В орієнтування передали опис зловмисників, державні номерні знаки автомобіля та його марку.

Ситуаційний центр Головного управління Національної поліції Львівської області організував взаємодію залучених до пошуку служб поліції, надавали орієнтування та можливі напрямки руху розшукуваного авто.

Камери спостереження зафіксували цей автомобіль в районі вулиць Опришківська — Кордуби, патрульні 1 батальйону негайно вирушили у тому напрямку. Поліцейськими було обстежено прилеглі вулиці та місця можливого слідування авто. Згаданий транспортний засіб знову "засвітився" на перетині вулиць Замарстинівська — Варшавська.

Екіпаж патрульної поліції негайно відреагував на орієнтування Ситуаційного центру Головного управління Національної поліції Львівської області і на вулиці Варшавський помітив розшукуване авто.

Поліцейські заблокували автомобіль ймовірних зловмисників. В салоні автомобіля були жінка та чоловік, згодом виявилося — 50-річна мати та 27-річний син. Проживають у Львові.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу відділу поліції N°2 Львівського районного управління поліції.

Речові докази вилучили. Тривають слідчі дії. Потерпіла звернулася до поліції з письмовою заявою".

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: