• Головна
  • Новини
  • У Львові дозволили масштабне будівництво в історичній частині 

20.03.2020, 14:42

У Львові дозволили масштабне будівництво в історичній частині 

Виконавчий комітет Львівської міської ради ухвалив рішення про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкта будівництва на будівництво ПАТ «Львівський завод штучних алмазів і алмазного інструменту» багатофункційного комплексу громадських будівель з підземними автостоянками, даховою котельнею та трансформаторною підстанцією на вул. Б. Хмельницького, 116 у м. Львові зі знесенням частини споруд.

Таке рішення ухвалили члени виконавчого комітету ЛМР під час засідання сьогодні, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

Начальник управління архітектури та урбаністики Антон Коломєйцев розповів, що під час будівництва історичні будівлі не руйнуватимуть, їх відремонтують і відреставрують. Частину промислових споруд збережуть, а нецінні – знесуть.

Згідно з містобудівною документацією, цільове призначення земельної ділянки площею  1,7173 га  – для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури  (адміністративних будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовують для здійснення підприємницької та іншої діяльності, пов’язаної з отриманням прибутку); категорія земель – землі житлової та громадської забудови.

Гранично допустима висотність будинків, будівель та споруд – 29,80 м (від найнижчої  відмітки поверхні землі до закінчення конструктивної частини будівлі). Максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 50%. Максимально допустиму щільність населення в межах житлової забудови відповідної житлової одиниці (кварталу,  мікрорайону) для цього об’єкта не регламентовано.

Земельна ділянка на вул. Б. Хмельницького, 116 розташована в межах історичного ареалу міста.

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: