• Головна
  • Новини
  • У Львівській області 23 січня сталось 6 випадків отруєння чадним газом

24.01.2021, 10:32

У Львівській області 23 січня сталось 6 випадків отруєння чадним газом

У Львівській області за 23 січня сталось 6 випадків отруєння чадним газом.

Про це повідомив департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

1. 23 січня близько 16:35 год у Львові, у квартирі багатоквартирного будинку на вул. Довбуша, 16 ц отруїлися, ймовірно, чадним газом сім’я із 3 осіб, у тому числі 1 дитина, 12 років. Потерпілих у стані легкого ступеня отруєння госпіталізовано у медичні заклади міста.

2. 23 січня близько 18:35 год. у Львові, у квартирі п’ятиповерхового багатоквартирного будинку на вул. Героїв Майдану, 3, отруїлася, ймовірно, чадним газом мешканка квартири, 1926 року народження. Потерпілу у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано у Львівську ОКЛ.

Аварійна бригада ПАТ «Львівгаз» частково припинила подачу газу. Квартира обладнана ПГ-4, газовою колонкою, кахельною пічкою.

3. 23 січня близько 18:25 год. у Львові, у квартирі чотирьохповерхового багатоквартирного будинку на Івана Франка, 90, отруїлися, ймовірно, чадним газом 2 осіб, мешканців Полтавської області. Потерпілих у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано у Львівську ОКЛ.

Аварійна бригада ПАТ «Львівгаз» припинила подачу газу на газовий котел. Квартира обладнана двофункційним газовим котлом.

4. 23 січня близько 18:37 год. у м. Миколаєві, у квартирі двоповерхового багатоквартирного будинку на вул. Дроговизька, 4, отруїлися, ймовірно, чадним газом 3 осіб. Потерпілих у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано у Миколаївську ЦРЛ.

Припинено подачу газу до квартири. Квартира обладнана ПГ-4 та двофункційним газовим котлом.

5. 23 січня близько 22:30 год. у Львові, у квартирі триповерхового багатоквартирного будинку на вул. П. Війтовича, 14, отруїлися, ймовірно, чадним газом 4 осіб у тому числі 2 дітей віком 8 та 12 років. Двоє дітей у стані середнього ступеня важкості госпіталізовані у МДКЛ Львова.

Припинено подачу газу до квартири. Квартира обладнана ПГ-4 та двофункційним газовим котлом.

Обставини події встановлюються.

6. 23 січня близько 23:35 год. у м. Самборі, у квартирі чотириповерхового багатоквартирного будинку на вул. Козацькій, 2, отруїлася, ймовірно, чадним газом дитина віком 2 місяці. Потерпілу госпіталізовано у Самбірську ЦРЛ.

Аварійна бригада ПАТ «Львівгаз» припинила подачу газу до квартири. Квартира обладнана двофункційним газовим котлом.

7. 24 січня близько 02:50 год. у Львові, на вул. Стадників, у приватному триповерховому будинку отруїлися, ймовірно, чадним газом 3 осіб, у тому числі 1 дитина віком 5 років. Потерпілих у стані середнього ступеня важкості госпіталізовано у медичні заклади міста.

Припинено подачу газу до газової колонки. Квартиру обладнано ПГ-4, газовою колонкою, газовим котлом КЧМ.

Обставини події встановлюються.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: