• Головна
  • Новини
  • У Києві стартує опалювальний сезон — школи й лікарні за заявками підключать з понеділка

28.09.2019, 10:10

У Києві стартує опалювальний сезон — школи й лікарні за заявками підключать з понеділка

Київ готовий до початку опалювального сезону, і вже з понеділка, 30 вересня, за індивідуальними заявками розпочнеться підключення теплопостачання до лікарень, шкіл, дитячих садків та інших закладів соціальної сфери.

Про це повідомив директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури Дмитро Науменко під час робочої наради щодо проблем у сфері теплопостачання, інформує пресслужба КМДА.

«Київ готовий до початку опалювального сезону. Планується, що вже з понеділка, 30 вересня, за індивідуальними заявками розпочнеться підключення теплопостачання до лікарень, шкіл, дитячих садків та інших закладів соціальної сфери. Подача теплової енергії до житлових будинків у Києві розпочинатиметься в установленому порядку із урахуванням температури повітря, яка має опуститися до позначки +8 градусів за Цельсієм і нижче, і триматися на такому рівні щонайменше протягом трьох днів», – повідомив Науменко.

Зазначається, що також під час наради голова Київського обласного територіального відділення АМКУ Олексій Хмельницький зауважив, що проблемних питань відносно Київської міської влади та київських теплопостачальних підприємств, що можуть негативно вплинути на входження в опалювальний сезон, фахівці Київського обласного територіального відділення АМКУ не виявили.

  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: