13.10.2019, 14:44

У Києві під час вуличної бійки зарізали хлопця

Сьогодні, 13 жовтня, вночі, у Києві правоохоронці отримали повідомлення про бійку на вулиці Панельній, а прибувши на місце події, виявили там 22-річного чоловіка без ознак життя.

Про це повідомив відділ комунікації поліції Києва.

Наразі тіло направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Отже, вночі до Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про вуличну бійку. За викликом прибули патрульні поліцейські, котрі виявили там хлопця без ознак життя. На вказану адресу також негайно виїхали слідчо-оперативні групи головного та територіального управлінь поліції спільно із кінологами.

За попередньою інформацією, між двома незнайомими компаніями виник конфлікт, який раптово переріс у бійку. У результаті інциденту один із учасників отримав травми, а пізніше медики «швидкої» констатували смерть потерпілого – 22-річного жителя Рівненської області. 

На момент прибуття правоохоронців усі учасники інциденту втекли з місця події. Тіло молодика направили на проведення судово-медичної експертизи, за результатами якої буде встановлена остаточна причина його смерті. 

Відомості належним чином зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Дніпровського управління поліції. Після проведення першочергових слідчих дій буде надана правова оцінка події. 

Правоохоронці встановлюють усіх учасників конфлікту, а також причини та обставини даного кримінального правопорушення. Крім того, вони вивчають записи із камер відеоспостереження та спілкуються зі свідками  для об'єктивного розслідування цієї події. 

  • ,
  • Обговорення

    Завантаження плагіну facebook...

    ТОП

    ФОТО

    Відео

    У Повітряних силах пояснили, чому "шахеди" долітають аж до Львова

    Коментар

    Блоги

    Мирослав Дністрянський

    СИСТЕМА ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ Й МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УКРАЇНІ: ПРОБЛЕМИ Й СУПЕРЕЧНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ

    Михайло Цимбалюк

    Бюрократи, що прикриваються євроінтеграцією

    Василь Чорний

    Псевдосоціологія від проросійських ресурсів: розбір і спростування фейку

    Підпишіться на WestNews.info у Facebook: